- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
AY İNANMIYORUM YAA..ÇOK SEVİNDİRİCİ..BEKLEMİŞSİNİZ VE ZOR GEÇMİŞ AMA SONUNDA ŞÜKÜRKİ MELEĞİNE KAVUŞMUŞSUN......HAYATININ EN BÜYÜK SÜRPRİZİ OLMUŞ....SANA GECİKMEDEN ÖNCEKİ BELİRTİLERİNİ SORUCAM AMA SEN ONLARIDA HATIRLAMAZSIN ŞİMDİ..İHTİMAL VERMİYODUNYA..yerimseniben
CANIM ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİB ETSİN...
Biz de evlenir evlenmez istedik bebek, ilk 2 ay denedik, sonra kullanmam gereken bi ilaç sebebiyle korunmamız gerekti. ama bunda da bi hayır varmış. çünkü ilk gecemiz tam yumurtlama dönemine raslıyodu ve ilk haftamızda adetime daha zaman olmasına rağmen hamilelik belirtileri başladı sanmıştık; göğüslerim acayip şiş ve ağrılıydı ve kokulara hassaslaşmıştım, annem bile hamile olduğumu düşünmüş de bana sölememiş:) ve beni almıştı bi telaş: "ya bu kadar çabuk olmasamıydıki, keşke biraz zaman geçseydi...vs. vs." anladımki hazır diilmişim...
neyse, 6 ay kullandım ilacı, bu dönemin sonlarına doğru bende inanılmaz bebek isteği oldu, hazırdım artık. etrafta da ne hikmetse herkes ya doğuruyo ya da hamilelik haberi veriyodu:))
ve işte ilacı bıraktım ve bu ay 3. ayımız bebek istediğimiz.
belirtilere gelince... tamam genelde görülen bitakım belirtiler var ama çok değişken bence bu, bazen görülmeyedebiliyo. bazen de belirtiler var hamileyim diyosun ama sonuç negatif... psikolojin bedenini kandırıyo ya da bedenin hamileliğe hazırlıyo yavaştan kendini.
benim mart ve nisanda erkenden göğüslerimde şişlik, ağrı oldu, uçları karıncalandı, karnıma şişkinlik hissettim, kasıklarımda da ağrı, sonuç negatifti. bu aysa henüz yok bunlar ama 3 kere aniden gelip yoklayan hafif mide bulantım oldu ama ümitlenmek istemiyorum:1no2:
hayırlısı, Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin.
korunmayı bıraktık ve 2.ayda oldu.müthiş bi gaz sancısı oldu.2-3 gün hasta yattım ateşim falan çıktı.eşim acile götürdü ve kan testi,idrar testi derken hamile olduğum ortaya çıktı kanda tabi.henüz 2-3 haftalıktı.tesadüfen öğrendik. ilk belirtim gaz sancısı oldu.1 hafta kadar mide bulantısı yaşadım.sık idrara çıkma.aşerme olmadı.son haftalardayım birkaçkez kramp girdi bacağıma.belirtilerim bu kadar.sıkıntılı bi hamilelik yaşamadım çok şükür.inşallah doğumum da böyle sıkıntısız geçer.
Selam kızlar, araniza bgn katildim.6 haftalik hamileyim.bugun ufaktan bulantim var isyerindeyim ayni zmanda.goguslerdeki sislik acı veriyo gercekten hele geceleri yatarken.yuzustu yatmayi cok seviyorumda.halsizlik problemi var cok cabuk yoruluyorum.ama endişeliyim gecen hafta ogrendim hamile oldugumu biraz erken gittim galiba doktora.bizim pıtırcık cok kucukmus doktor 2 sebep olabilir dedi gelişmiyo olabilir yada gec hamile kalmis olabilirsin dedi. bu cumartesi tekrar gitcem umarim hersey yolundadir dua edin bizim icin..2 gundur istahsizligim var zorla yemek yiyorum.Allahım herkesin dualarini versin insallahh..hamis kalmaya calisan ve hamis kalanlara opucuklerr:)))
merhaba kızlar bende şüpheleniyorum bakalım tutacakmı.pztesi veya çarşamba olmam lazım size
sonucu yazarın
1-Mide bulantısı.çok az
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık..gece yatamadım üstüne ben yüstü veya yan yatarım ama
çook ağrıdı.sırt üstü yatınca bişey yok.
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP..yumurtlama sonrası günlerde oldu şimdi yok
6-Kirpiklerin karışması .. karışık gibi 2şer 3er 5er duruyolar
7-Bel ağrısı..yumurtlama sonrası çok vardı şimdi azaldı ama yine de var
9-Göğüslerde hassasiyet..az
10-Göğüslerde şişme..az
11-Göğüs uçlarının acıması..çok fena çıkarıcam herşeyi nerdeyse
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .koyulaştı gibi
15-Halsizlik..uyumasamda yatasım geliyor hep
18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması) .. şiştiler
21-Kokulara aşırı hassasiyet ..bu ara çok oluor
22-Gazlı olmak .....çok fena hemde
26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ..ayaklarım ve ellerim buz
29-Aşırı duygusallık...var
30-Vücut ısısının yükselmesi ..ateşim var sanki ama üşüyorum da bi yandan
33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması...dış gebelikten sonra kaldı gitm
arkadaslar sizlere bir sorum olacak..ne olur cabuk cevap verin..normal adet donemimi 3 gunde ve sadece kahverengi akintiyla gecirince ve bir de mide bulantisi eklenince suphelendim..beta hcg testi yaptirdim ve sonuc 25 cikti..bu deger sizce ne ifade ediyor? bu sekilde hamileligi baslayip devam edebilen oldu mu aranizda?
kızlar test yaptım çoook silik çizgim var. ama siz yine benim belirtileri almayın. bi geçsin günüm yine yapıcam. bu testlere güven olmuyo silik çıkınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?