Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gonlumuzdekini nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Az önce burada gezerken gördüm, buradaki üye arkadaşlar ortak duaya katılmış,birbirleri için![]()
Inşallah canim hayırlı zamanda biz de güzel haberleri alabilelimRabbim gonlumuzdekini nasip etsin
Ah ah inşallahInşallah canim hayırlı zamanda biz de güzel haberleri alabilelim
Bence modumuzu hic dusurmeyelim arkadasim insallah olacak diye dusunelimAh ah inşallah![]()
öyle tabii, ama çevremdki bütün arkadaşlarım hamile ve ilk çocuk isteği bende çıkmıştı ben hariç herkese nasip oldu. Valla insan üzülüyor. Bende artık evladıma kavuşmak istiyorum.Bence modumuzu hic dusurmeyelim arkadasim insallah olacak diye dusunelim
Haklısın zor bir süreç ama stres yapınca da elimize bir şey geçmiyor ki. Herkesin imtihanı farklı bu dünyada. Insallah daha güzeli icin bekletiyordur Allahöyle tabii, ama çevremdki bütün arkadaşlarım hamile ve ilk çocuk isteği bende çıkmıştı ben hariç herkese nasip oldu. Valla insan üzülüyor. Bende artık evladıma kavuşmak istiyorum.
haklısın Allah tüm isteyenlere nasip etsin. İnşallahHaklısın zor bir süreç ama stres yapınca da elimize bir şey geçmiyor ki. Herkesin imtihanı farklı bu dünyada. Insallah daha güzeli icin bekletiyordur AllahSenin içinde dua edeceğim inşallah
![]()
Amin inşalllahhaklısın Allah tüm isteyenlere nasip etsin. İnşallah
Bende çok istiyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahBen de varım, çok sıkkin bu aralar..
Rabbim içini ferahlatsin inşallah, bu zor süreç kolaylaşsın bizim içinBen de varım, çok sıkkin bu aralar..
Ne kadar süredir evlisin canımMerhaba arkadaşlar. Az önce burada gezerken gördüm, buradaki üye arkadaşlar ortak duaya katılmış,birbirleri için![]()
Amiiiiiiinn inşallah canim Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah yüzümüz gülsünBende çok istiyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah![]()
1.5 sene canim 7 aydır deniyoruz, siz?Ne kadar süredir evlisin canım
6 ay oldu 3 aydır deniyorum gecen ay hamile kaldım ama Kimyasal ile sonuclandı1.5 sene canim 7 aydır deniyoruz, siz?
Hiç üzülme, doğal yollarla bir kere hamile kalmışsın ne güzel, bir daha kalırsın inşallahh6 ay oldu 3 aydır deniyorum gecen ay hamile kaldım ama Kimyasal ile sonuclandı![]()
İnşallah suan adetim 4 gün gecikti ama testim negatif çıktı bende ovülasyon testi yaptım dün onda pozitif çıktı anlamadım korkuyorum yineHiç üzülme, doğal yollarla bir kere hamile kalmışsın ne güzel, bir daha kalırsın inşallahh