Gebeliğe Hazırlık Gebelik için birbirimize destek olalım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle tabii, ama çevremdki bütün arkadaşlarım hamile ve ilk çocuk isteği bende çıkmıştı ben hariç herkese nasip oldu. Valla insan üzülüyor. Bende artık evladıma kavuşmak istiyorum.
Aynen ben de öyleyim iki kere hamile kaldım biri dış gebelik biri kalbi durdu şimdi benden sonra isteyenler hamile onları kıskandığımdan değil de herhalde imreniyorum

Internetten baktım pkolu kadınlar için adeta ilaç gibiymiş çok iyi geliyomus normal sorun olmayan kadınlarda yumurta kalitesi arttırdığı için çok iyi geliyormuş vitamin takviyesi olarak geçiyor zaten ama insan yinede kullanmadan önce kullanan kişilerin görüşlerini almak istiyor cevabınız için teşekkür ederim 😊
Rica ederim canim insallah isinize yarar 😊

Kizlar yanlis anlamayin bende sizin gibi hamile kalmak icin com ugrasiyodum 2 sene boyunca doktora gitmek haricinde herseyi yaptim aslan pencesi sogan kuru incir kuru habuc kuru sut buhari hicbiri ise yaramadi facede hamilelik annelik klubu diye bi grupta tesadufen gordum infolic combi mavi kutu ici kahverengi bi folic asit ilac ismi vermem nekadar dogru bilemedim ama bu zaten bitkisel zararsiz bi folic asit herneyse bu ilaci duydum adetin 3. Gunu basladim icmeye gunde bir tane oglen tok ilkten bi kasık agrisi yapti 2 ay kullandim hamile kalamadim diye biraktim umidi kestim derken 3. Ay hamile oldugumu ogrendim ben bu hapa bagliyorum tabiki Allah nezaman nasip ederse ozaman olur ama bi vesile oldu caresiz kalmıştım her yolu denedim eger hamile olursam benim gibi isteyen her arkadasa tavsiye edicem demistim insallah isinize yarar siz yinede doktorunuza danisarak kullanin
Merhaba öncelikle Bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Allah bizlere dileyen isteyen herkese de evlat versin inşallah🙏 Ben Londra’da yaşıyorum bende inofolic combi almak istiyorum ama sizin kullandığınız kapsül mü tablet mi baktım internetten bi kaç farklı kutu var rica etsem msjdan kullandığın ilacı ve dış kutu resmini atarmısın sana zahmet

Merhaba öncelikle Bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Allah bizlere dileyen isteyen herkese de evlat versin inşallah🙏 Ben Londra’da yaşıyorum bende inofolic combi almak istiyorum ama sizin kullandığınız kapsül mü tablet mi baktım internetten bi kaç farklı kutu var rica etsem msjdan kullandığın ilacı ve dış kutu resmini atarmısın sana zahmet
Amin canim benim atiyorum simdi

Merhaba arkadaşlar. Az önce burada gezerken gördüm, buradaki üye arkadaşlar ortak duaya katılmışlar, biz de konuşsak rahatlasak dualar etsek ya 😊
Bu ay bizim ayımız olur inşallah. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bence de birbirimize destek olalım yoksa insan düşündükçe biraz çıldırıyor😊

Bu ay bizim ayımız olur inşallah. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bence de birbirimize destek olalım yoksa insan düşündükçe biraz çıldırıyor😊
Amin inşallahh. Zaman geçmek bilmiyor öyle değil mi😊😊 Umarım hayırlı olan bu ay olmasıdır 🤩🤩

Merhaba arkadaşlar bende burdayım birbirimize destek olup bol bol dua edelim inşallah bu ay bizede nasip olur. Ben altı aydır korunmuyorum başlarda olmayınca çok önemsemedim ama sonra acaba bir sorun mu var demeye başladım. Baya bı evhamlı herşeyi de kafasına takan bir insanım. Birazda iltihabım vardı bu yüzden iki kere doktora gittim ama dalga geçer gibi baştan savma ilgilenip beni hiç rahatlatmadan gönderdiler resmen. Verdiği ilaç hiçbir işe yaramadı. Geçen ay dayanamayıp özel bir doktora gittim çok iyi ilgilendi hatta yumurtlama zamanımı da söyledi ve degerlendirdik ama mantar enfeksiyonu vardi iste o yüzden çok umitlenmedim. İlaç verdi düzenli kullandım ve enfeksiyon bitti çok şükür. Bu ay denicem bakalım. Mantar enfeksiyonu gebeliğe engel mi kizlar ya ben mantarı olmasına rağmen hamile kalan hanımları duymuştum sizin bir bilginiz var mı

Allah senden sonsuz razı olsun İngilizce olarak içeriği aynı olandan araştırıcam çokk teşekkür ederim Yavrucuğuna kolaylıkla ağrı sızı çekmeden kavuş inşallah 🙏💕🌹
Amin canim benim Rabbim hepinize nasip etsin inşallah cok zor beklemek biliyorum insallah ilac isinize yarar guzel haberlerinizi bekliyorum❤😘😘

Merhaba arkadaşlar bende burdayım birbirimize destek olup bol bol dua edelim inşallah bu ay bizede nasip olur. Ben altı aydır korunmuyorum başlarda olmayınca çok önemsemedim ama sonra acaba bir sorun mu var demeye başladım. Baya bı evhamlı herşeyi de kafasına takan bir insanım. Birazda iltihabım vardı bu yüzden iki kere doktora gittim ama dalga geçer gibi baştan savma ilgilenip beni hiç rahatlatmadan gönderdiler resmen. Verdiği ilaç hiçbir işe yaramadı. Geçen ay dayanamayıp özel bir doktora gittim çok iyi ilgilendi hatta yumurtlama zamanımı da söyledi ve degerlendirdik ama mantar enfeksiyonu vardi iste o yüzden çok umitlenmedim. İlaç verdi düzenli kullandım ve enfeksiyon bitti çok şükür. Bu ay denicem bakalım. Mantar enfeksiyonu gebeliğe engel mi kizlar ya ben mantarı olmasına rağmen hamile kalan hanımları duymuştum sizin bir bilginiz var mı
Enfeksiyon zorlaştırır diye okumuştum ama olan var mıdır illaki vardır kuzum. Sen canını hiç sıkma bol bol dua edelim dediğin gibi. Bence olacak en güzel en hayırlı zamanda🌼🌼🌼

Enfeksiyon zorlaştırır diye okumuştum ama olan var mıdır illaki vardır kuzum. Sen canını hiç sıkma bol bol dua edelim dediğin gibi. Bence olacak en güzel en hayırlı zamanda🌼🌼🌼
İnşallah olur ❤️ rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarimizi boş birakmasin inşallah 🤲❤️

Merhaba benim adet günümde normalde hiç yasamadigim bir sanciyla acile gittim gebelik testi yapıldı negatif çıktı. Suan gecikmenin 4. Günü her ay hic sasmaz 25. Gun olurdum ilk defa boyle bisi oldu kan testi tekrarlasam mi yoksa 7. Gunu beklesemmi bilemedim.

Back
X