• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik için cinsel ilişkide tıkanma..

benim iki gebeliğim de ilk denemede oldu
yumurtlama haftasında gün aşırı ve zorlayarak. yani 3 ya da 4 kez oluyor toplamda
o hafta çok önemli ama, ne zaman istersen o zaman olmaz ki

biz tahmini ovulasyon oldugum gunun 3 gun oncesinden 3 gun sonrasina her gun denemistik.
cok az geldi bana
gerci olacagi varsa tek denemede de olur

kızlar böyle bi konu açmak ayıp belki ama canımı sıkan bi durum var..
ben 10aydır bebek bekliyorum.eşimdede bendede sorun yok doktor sıkıntı görmedi ama olmadı daha.

ben yumurtlamamı tespit edebiliyorum.yumurtlama günümü net anlıyorum.kasıgımda batmalar oluyo ve bi kaç saat içinde elastik şeklindeki yumurtlama sıvısı geliyo.günlük akıntımdan çok farklı olarak.ve onu tesbıt edınce o gun ondan sonraki gün cinsel ilişkiye girmem gerektiğini biliyorum.hatta ondan önceki günlerde başlamam gerektiğinide.
ama eşimde bende resmen kasılıyoruz.ya ben hiç ıslanmıyorum ilişki esnasında canım yanıyo.eşimde normalden farklı oluyo kasılıyor.
nasıl diyim oda kaçıyo gibi.ilişki olsada hemen ıslanmıyo felan.şartlanarak yapmak iğrenç..utandım bunları yazarken.. :17:

size sormak istediğim biz bu yumurtlama haftasında ıkı kez yapıyoz baskada yapmıyoz.3günde 1 veya 4günde 1 ilişkiye giryoruz.
yoksa gebe olamama sebebim cinsel ilişkimdeki yetersizlik olabilir mi.. her ay gelecek ay yumurtlama haftası full yapcaz diyoz.ama yumurtlama haftası foss oluyoz..sorun bu mudur? :18:

Emin ol kafana taktığın için olmuyr. Ben de öyleydim ne zamnki hesabı kitabı bıraktım hemen hamile kaldım. İki günde bir ilişki yetrli. Böyle deneyin. Yumurtlamayı falan boşverin hwrşeydn önce kafanızın rahat olması lazım.

Emin ol kafana taktığın için olmuyr. Ben de öyleydim ne zamnki hesabı kitabı bıraktım hemen hamile kaldım. İki günde bir ilişki yetrli. Böyle deneyin. Yumurtlamayı falan boşverin hwrşeydn önce kafanızın rahat olması lazım.

3 aylık hamileyimmm :16::16::16:

Ben de tarihe bakmamistim, hamileyim yazisini gorunce sasirdim ve sevindim. Cunku uzulmustum konuyu okurken. Hayirli olsun Allah saglikli bi dogum nasip etsin

Utanicak bisey yok ki bunda. Anlatirken bile gereksiz kasilmissiniz ya. Gun belirlemeyince rahat sevisebiliyo musunuz? Yani hep guzel de o hafta mi kotu? Eger boyleyse o haftayi da bebegi de unutun. Ille yumurtlama zamani olucak diye bisey yok ki. Oyle olsa tarihle korunma cok gecerli bi yontem olurdu. Siz yumurtalarinizi dinlemeyi de birakin lutfen. Esinizle sevismekten zevk almaya calisin sadece.

Canim siz kendinizi yumurtlama gunune hazirlladiginiz icin cocuk yapmak iicin iliskiye girdiginiz icin bole oluyosunuz bizde bi ara oyleydik allaha sukur aastik oncelikle kendinizi iliskiyi gorev olarak gormeyin boyle yaparak bebek yapamazssinz zqten caniniz ne zman isterse ozaman yapin bebek dusuncesini kafadan atin rahat olun kendinizi sartlandirmayi

" aşk-ı sehadet "

Yumurtlama dönemini takip ediyorum, ondan sonra olması gerekiyor bilmem ne,
Bana nedense garip geldi, ne zaman arzuluyorsanız ozaman yapın yani,
Neden şartlandırıyorsunuz ki kendinizi...
Ben mesela 9 ay yapmamıştım hiç :53:

Back
X