Gebeliğe Hazırlık Gebelik için doğru zaman mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi, inşallah arzu ettiğiniz gibi en kısa sürede kavuşursun öyleyse

Kızlar bişey sorucam 2 defa silik çizgi çıktı ama silik mi kuruma çizgisimi anlamadım en son 23ünde regl oldum bide birisi burda yazmıştı silik çizgi olsa kenarları dolu olmaz diye,birlikteliktan bi 10 gün sonra kasıklarımda bu yerleşme ağrısı gibi ağrıda oldu, geceleri özellikle baş dönmem oluyo yatarken, sabahta ağzımda küf toprak gibi tat vardı bu metalik tat dediklerimi bilmiyorum ama normalde dişlermi fırçalayıp yattığım için olmaz böyle bişey, istiyorum diye mi böyle hissediyorum ama daha önce çok test yaptım hiç bi zaman böyle çıkmadı çıktı sanıp heves ettiğim olduda böyle olmadı kan vermek istiyorum ama iyice bekleyipp gitmek istiyorum sizce var mıdır gebelik 23ünde regl oldum 4 gün sürüyo 29 1 ve ayın3ünde beraber olduk yumurtlamada, herhangi bi sağlık sorunumuz yok folik asit kullanmıştım bide kısa bi süre bilriktelik öncesi, döngümde max 24 gün sürer helpppp

Eklentiler

• 6FAB965D-0486-42AB-9D85-7AF51F8CDF95.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 17
  • 3628A012-BEBE-4D9C-BC40-35DDEEFDE0AD.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…