Gebelik için ilk tedaviye başlayacağım bilgi beslenme yardımlarınızı istiyorum

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
324
88
98
26
Merhaba kızlar öncelikle hepimizin kalbinden geçen neyse rabbim onu nasip etsin benim gibi çocuk isteyenlere de rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin .Şimdi ben ilk defa tedaviye başlayacağım çatlatma iğnesi kullanacaz doktrum 5 günlük bi letü ilacını kullanmamı söyledi 5 gün ara verdikten sonra da kontrole çağırdı .Bu süreçte ilaçtan fayda sağlamak için ek ne yapabilirim önerilerinize açığım

Merhaba kızlar öncelikle hepimizin kalbinden geçen neyse rabbim onu nasip etsin benim gibi çocuk isteyenlere de rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin .Şimdi ben ilk defa tedaviye başlayacağım çatlatma iğnesi kullanacaz doktrum 5 günlük bi letü ilacını kullanmamı söyledi 5 gün ara verdikten sonra da kontrole çağırdı .Bu süreçte ilaçtan fayda sağlamak için ek ne yapabilirim önerilerinize açığım
Merhaba, İnşallah guzel sonuc alirsiniz🌸
Yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederseniz (yani paketli sekerli tuzlu gidalar yememek ve ev yemekleri yemek gibi) fayda saglayabilir

Teşekkür ediyorum beslenme çok kötü benim ki çok etkisi oluyor mu
Maalesef beslenme yumurta kalitesini etkiler :( bende kilo sorunu da vardi beslenme duzenim ve yediklerim kotuydu onlari duzelttim uc ay kilo verdim sonra oldu, herkesin farkli tabi sadece beslenmeden olmuyo demek doğru olmaz

Merhaba, inşallah en kolayından nasip olur 🤲🏻 sağlıklı beslenebilir , spor yapabilir ve eksik olan vitaminleri kullanabilirsiniz.

Back
X