gebelik için ilşkiden sonra hemen kalkmamak mı gerekiyor çok kafam karıştı

• Konu Sahibi Konu Sahibi arf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
819
6
66
İstanbul
arkadaşlar kafam çok karıştı 1.5yılı aşkın süredir korunmuyorz tüm testler yapıldı normal herşey yolunda bu ay ilaçlama başladı olmazsa da aşılama bir dahaki aya inşalla olur artık yalnız kafamın karışıklığı çoğu kişi ilişki sonrası hemen kalkma diyor sabaha kadar yat bir dr.a sordum 5dk yeterli dedi başka bi dr.da en az yarım saat hangisine inanacağımı şaşırdım kimiside hemen kalksanda farketmez hızlı sperm hemen yola koyulur döllenmek için diyor siz ne diyorsunuz????

selam canım bence de kalkma hatta ilişkiden sonra belinin altına bi tane yastık koy

selam canım bence de kalkma hatta ilişkiden sonra belinin altına bi tane yastık koy

işte özellikle bir arkadaşım kalkma diye ısrar etti bak sağlıklıysanız ondan dolayı olmazdır ben sabaha kadar yatıyordum dedi ve kaldım oysaki 4ay öncesine kadar hemen kalkıyordum acaba ondan mı kalamadım diye düşünüyorum artık peki yastık koyup nekadar beklemem gerekiyor:2:

valla canım ben ilişkiden hemen sonra hiç kalmıyorum ve belimin altına yarım saat yada 1 saat kadar yastık koyup öyle yatıyorum.duşumu da sabah alıyorum

anladım çok teşekkür ederim cevapladığın ve de bilgilendirdiğin için duşumu sabah almak istemiyorum hiç eğer ilşkiden sonra öyle uyuyacaksam karabasan basıcak gibi bir de çok günaha girecek gibi düşünüyorum o sebep dolayısıyla diyorum ya hemen alma taraftarıydım benim paranoyalarım belki şimdi şimdi artık bekliyorum inşalla artık bebek sahibi olurum

ilişkiden sonra 1 saat yatman gereekli , belinin altına bir yastık koyup ayaklarını duvara dayarsan daha iyi olur..

yok canım öyle günaha giricem diye düşünme allahım ne için olduğunu biliyo.inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.bi de canım ilişki için uygun posizyonlar var bi araştır istersen

bende evlendiğimde ilk ay olmamıştı.bana hemen kalkma demiştiler.1 saat falan kalkmadım.o ay hamile kaldım.

bende evlendiğimde ilk ay olmamıştı.bana hemen kalkma demiştiler.1 saat falan kalkmadım.o ay hamile kaldım.

öylemi acaba o sebepten mi olmadı diyorum ya hep kalkıyordum diye ne güzel rabbim banada en kısa zamanda göstersin sizinkinide allah analı babalı büyütsün size bağışlasın rabbim:2:

ilişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyor. ben mesela kıyafetlerimi yanıma hazırlardım eşim giydirirdi beni asla kıpırdamazdım.

ilişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyor. ben mesela kıyafetlerimi yanıma hazırlardım eşim giydirirdi beni asla kıpırdamazdım.

öylemiii benim kafamın karışması baştan zaten hiç bilmiyordum hemen kalkıyordum derdimi paylaşmaya başladıktan sonra duymaya başladım herkeste başka konuştuğu için sizlere sormak istedim sizde mi yarım saat 1saat yatıyordunuz:26:

en az 1 saat yatıyordum. eşim tv den rahatsız olmadığı için yatak odasındaki tv yi açıyordum uyku bastırınca da (tabi en az 1 saati doldurmak şartıyla) kalkıp duşumu alıyordum. allahım sanada en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah. fazlada kafaya takmamak gerekiyor inanki. olacağı varsa oluyor. ben mesela tüp bebeği bile denedim olmadı. sonrasında kendiliğinden hiç bir çaba göstermeden hamile kaldım. tabi ne kadar umutsuz olsamda 1 saat kalkmama eylemini bırakmadım. sen de bebek haberini alasıya kadar öyle yap derim ben. gerçekten çok etkili bir yöntem

canım bende hamileyim..ben 1 saat civarı yattım..belimin altına yastık koydum hep..genelde yarım saat civarı diyorlar da ben fazla olsun diye 1 saat yatıyordum..yatıp öyle tv falan izliyordum zaman geçiriyordum..bide ilişki öncesi ve sonrası aşırı soğuk veya sıcak suyla banyo yapma..bide 1 saat yattıktan sonra ilişki sonrası banyo yapcaksan da vajina bölgene fazla su tutma..
ben bebeğim olmadığında dr a gitmiştim dr ben sormadan hemen kalkmıyosunuz değil mi ilişkiden sonra dedi..valla ben dediğim gibi 1 saat yatıyordum akrobatik hareketler eşliğinde spermler iyice gitsin diye resmen baş aşağı geliyodum duvara tırmanıyordum ters olarak resmen
Allah sana da nasip eder inş..tabii yöntemler falan vesile..olcağı varsa her şekilde olur orası ayrı..benim teyzemin kızı evlendiği ilk gece de hamile kaldı mesela..ama tabi sen yine de dua et ve yatakta 1 saat civarı yat canım..

Son düzenleme:
kızlar yataktan yarım saat,fırsatın varsa bir saat kalkmamamız gerektiğini öğrendim,ama bir de bu konuda karışıklık var;yastığı bel altına mı,kalça altına mı koymalı ???

mantıklı düşününce kalçaya koymak daha uygun düşünüyorum...siz ne düşünüyorsunuz,nasıl biliyorsunuz???

Son düzenleme:
ilk 5 dk kalkmamak yeterli.. hatta o bile önemli değil.
ilişki sonrası hemen wc ye gitmemek yeterli.. yatıcaksak da 5 dk yeter kızlar bi saat insan nasıl sabreder..
kadının orgazm olması uzun süre yatmaktan daha önemli.. spermlere yolu açması için..
tamam hemen kalkmamak lazım ama bi saat de abartmayın yaa

kız ne bileyim öyle diyorlar,çok yerde öyle yazıyor.
ben de 15 dk. yada yarım saat yatıyorum o arada kitap okuyorum.

ama son söylediğine katılıyorum,çok mantıklı geldi bana.

diğer soruma cevap verecek yok mu ???lütfen...

kitap okuyorum derken dergi fala elimin altında ne varsa canım sıkılmasın diye yanni

1.5 yıl olmayınca öyle demiyorsun canım
Her şeyi düşünüyorsun
bazı kadınların serviksleri dar oluyor yukarda oluyor o yüzden hemen kalkınca yarısı çıkar kalklmazasan şansın daha da artar
tabi kallkıp hamile kalan yokmu tabi vardır

haklısın insan neler düşünüyor.
birde o durumda öyle komik gözüküyoruz ki...

bazen tavandan assam mı baş aşşağı kendimi diyorum

benimde 2 yıldır olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…