selam canım bence de kalkma hatta ilişkiden sonra belinin altına bi tane yastık koy
işte özellikle bir arkadaşım kalkma diye ısrar etti bak sağlıklıysanız ondan dolayı olmazdır ben sabaha kadar yatıyordum dedi ve kaldım oysaki 4ay öncesine kadar hemen kalkıyordum acaba ondan mı kalamadım diye düşünüyorum artık peki yastık koyup nekadar beklemem gerekiyor:2:
anladım çok teşekkür ederim cevapladığın ve de bilgilendirdiğin için duşumu sabah almak istemiyorum hiç eğer ilşkiden sonra öyle uyuyacaksam karabasan basıcak gibi bir de çok günaha girecek gibi düşünüyorum o sebep dolayısıyla diyorum ya hemen alma taraftarıydım benim paranoyalarım belki şimdi şimdi artık bekliyorum inşalla artık bebek sahibi olurum
bende evlendiğimde ilk ay olmamıştı.bana hemen kalkma demiştiler.1 saat falan kalkmadım.o ay hamile kaldım.
yok canım öyle günaha giricem diye düşünme allahım ne için olduğunu biliyo.inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.bi de canım ilişki için uygun posizyonlar var bi araştır istersen[/QU
amiin inşalla
ilişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyor. ben mesela kıyafetlerimi yanıma hazırlardım eşim giydirirdi beni asla kıpırdamazdım.
öylemiii benim kafamın karışması baştan zaten hiç bilmiyordum hemen kalkıyordum derdimi paylaşmaya başladıktan sonra duymaya başladım herkeste başka konuştuğu için sizlere sormak istedim sizde mi yarım saat 1saat yatıyordunuz:26:
ilk 5 dk kalkmamak yeterli.. hatta o bile önemli değil.
ilişki sonrası hemen wc ye gitmemek yeterli.. yatıcaksak da 5 dk yeter kızlar bi saat insan nasıl sabreder..
kadının orgazm olması uzun süre yatmaktan daha önemli.. spermlere yolu açması için..
tamam hemen kalkmamak lazım ama bi saat de abartmayın yaa
kız ne bileyim öyle diyorlar,çok yerde öyle yazıyor.
ben de 15 dk. yada yarım saat yatıyorum o arada kitap okuyorum.
ama son söylediğine katılıyorum,çok mantıklı geldi bana.
diğer soruma cevap verecek yok mu ???lütfen...
ilk 5 dk kalkmamak yeterli.. hatta o bile önemli değil.
ilişki sonrası hemen wc ye gitmemek yeterli.. yatıcaksak da 5 dk yeter kızlar bi saat insan nasıl sabreder..
kadının orgazm olması uzun süre yatmaktan daha önemli.. spermlere yolu açması için..
tamam hemen kalkmamak lazım ama bi saat de abartmayın yaa
1.5 yıl olmayınca öyle demiyorsun canım
Her şeyi düşünüyorsun
bazı kadınların serviksleri dar oluyor yukarda oluyor o yüzden hemen kalkınca yarısı çıkar kalklmazasan şansın daha da artar
tabi kallkıp hamile kalan yokmu tabi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?