- 17 Temmuz 2022
- 1.153
- -57
- 48
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmıştım idrar testi pozitif çıktı e nabiza yüklenmedi ama doktor sordum var dedim ama az yükselmiş dediSonucu yazmamışsın ki var mı nerden bilicez?
sonuc kaç çıktı ki?
İdrar testin pozitifse hayırlı olsun kuzum. Doktorun görüp anlamıştır o zamanTest yapmıştım idrar testi pozitif çıktı e nabiza yüklenmedi ama doktor sordum var dedim ama az yükselmiş dedi
kaç kez kan verdinz 2 gün aralıklarla verdiysenz 2 katı arttıysa vardır gebelikİnanmıyorum yeminen tahlil yaptım biraz yükselmiş dedi gebelik var mı dedim evet dedi ama az yükselmiş bir daha yapınca daha net olur dedi öyle deyince bir git gelik yaşıyorum var ki yok mu diye
Ama sağlık ocağındaki doktor dedi bunuİdrar testin pozitifse hayırlı olsun kuzum. Doktorun görüp anlamıştır o zaman![]()
Daha ilk defa verdim haftaya direk doktora gideceğim zaten o zaman 6. Hafta oluyor ben sağlık ocağında verdim dünkaç kez kan verdinz 2 gün aralıklarla verdiysenz 2 katı arttıysa vardır gebelik
Merhaba ,İnanmıyorum yeminen tahlil yaptım biraz yükselmiş dedi gebelik var mı dedim evet dedi ama az yükselmiş bir daha yapınca daha net olur dedi öyle deyince bir git gelik yaşıyorum var ki yok mu diye
İşte ama sağlık ocağı sadece iki gün yapıyor salı ve çarşamba hastaneye giderimMerhaba ,
2 gün arayla test yapıp değerin artıp artmadığına bakması lazım , veya 3 gün sonra da yapabilirler. Bende aynı durumla karşılaşmıştım 2 gün sonra gene test yapıldı değerim yükselince gebe olduğum kesin demişti doktor.
Polikinlikten randevu alıp git bence kan tahlili isteyecektir doktor :) Allah gönlünüze göre versin hayırlı sanuçlar alın inşallahİşte ama sağlık ocağı sadece iki gün yapıyor salı ve çarşamba hastaneye giderim
İnanmıyorum yeminen tahlil yaptım biraz yükselmiş dedi gebelik var mı dedim evet dedi ama az yükselmiş bir daha yapınca daha net olur dedi öyle deyince bir git gelik yaşıyorum var ki yok mu diye
Hayırlı olsun canım neye göre az demiş anlamadım değerin iyi 2 güne bir takıp et düzenli yükselme varmi bak sağlıkla gelsin hamilesin kaç değer bekliyormus acaba benim sağlık ocağında Dr da o tarz konuşmuştu hatta benim daha düşüktü değerim 26 idi seni. 303 güzel bir değerle öğrenmişsin
Nasıl anladın kaç olmalı ki?Hayırlı olsun canım neye göre az demiş anlamadım değerin iyi 2 güne bir takıp et düzenli yükselme varmi bak sağlıkla gelsin hamilesin kaç değer bekliyormus acaba benim sağlık ocağında Dr da o tarz konuşmuştu hatta benim daha düşüktü değerim 26 idi seni. 303 güzel bir değerle öğrenmişsin
Öğrendigin değer çok küçük değil büyükte değil 2 gun sonraki kan da belli olur bugün verdin mi 2 katı veya yüzde 60 artış olması lazım ama hamilesin yaniNasıl anladın kaç olmalı ki?
Analdim inşallah direk doktora giderim kadın doğumunaÖğrendigin değer çok küçük değil büyükte değil 2 gun sonraki kan da belli olur bugün verdin mi 2 katı veya yüzde 60 artış olması lazım ama hamilesin yani
Hayırlı olsun :)