mrb arkadaşlar adet günüm 7 gün geçti,idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı,
kan testi yaptırmayı düşünyorum ama biraz netten baktım uzmanlar tıbbi bir gereklilik yoksa gebelik için kan testi yaptırmayın diyor.anlamadım.bu durumda neyapmalıyız cvplarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile
canım yaptırmayın demelerinin sebebi kimyasal gebelik..adet gecikmeden önce yaptırmayın diyolar...çünkü kimysal gebelikte gebelik ürünü oluşmadan kanama başlıyo yani adet oluyosun psikolji bakımından önermiyrlar diye biliyorum.
evet bende o kimyasal gebelik oldu adetime 5 gün kala acile kaldırılmıştır apansdit yüzünden gebelik olabilirmi dediler bilmiyorum deyince test yaptılar 18 çıktı sonrasında kimyasal gebelik deiler adetim geldi
hımm...
ama hamile olmama ihtimali de yüksek de mi
bu testler tam doğru sonuç vermiyomuş ben testi yarın bi kez daha yapsam belki o çizgi de çıkmayabilirmiş.
bi de kendimde hamileliğe dair bi belirti hissetmedim.
ne alakası varyaa ben ilk idrar testi yapmıştımm gecikmemim 3,günü sonra çift çizgiyi gördüm emin olmak içinde kan testine gittimm 487 mi ne çıkmıştıı sonuç gebelik var denmişti bence yaptırrr cnmm sonuçta 7 gün geçmiş gününden eğer varsa bişi yuksek çıkar zaten sonucun geç döllenme falan olmadıysa
bana yardım edinben ilişkiden 18 gün sonra kanda gebelik yaptırdım ve dökümansız sonuç verdiler negatif.sonra reglm 6 gün geçikti o hafta full idrar testi yaptım negatif.hala şüphem var.hatta sabahta yapacagm.boşalma olmadı.dışarıya boşaldı.hayatımn en kötü hatasını yaptım