Arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım gebelik tedavisine başladığımdan beri çok araştırma yapıyorum sizin yorumlarınızı okuyorum ve üye olmaya karar verdim bende..Ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorum ve gebelik yaşamadım ama olsun diyede uğraşmadım zamana bıraktım çalışıyorum çünkü.Bu aralar artık istemeye başladım ve doktora gittim.önce vajinal yoldan yumurtalarıma baktı sorun yok dedi.horman testi yaptırdım LH hormonun 8.56 çıktı ve bunun için biraz yüksek dedi.eşimden sperm testi istedi buda normal çıktı.sonra bende rahim filmi istedi onuda yaptırdım ve ondada problem çıkmadı.doktorum klomen ve şeker ilacı verdi 850 gr.ne alaka dedim ama yumurtalar için miş.hamile kalana kadar bunu kullanacaksın dedi klomen bitti ve kontrole gittim yumurtam 4-5 tane yumurtam vardı ama en büyüğü 18 mm olmuştu 22 mayısta gitmiştim yarın gel çatlatma iğnesi vuralım dedi 23 mayısta sabah gittim yumurtam 21 mm olmuştu ve sabah 10 da iğnemi koldan vuruldumç24 mayıs akşam 8 de ilişki önerdi 25 mayıs sabahı vajinel jeli kullanmamı söyledi.içinde 15 tane var.her sabah kullanıyorum.şimdi son 2 tanem kaldı dayanamayıp bugün test yaptım ve negatif çıktı sonuç istiyorum artık ama erken mi bilmiyorum haziran 12 hastalanma günüm daha var ama merak ediyorum.midem çok bulanıyor her koku midemi kaldırıyor
iğneden 1 hafta bıyunca kasıklarım ağrıdı şimdi ise hafif agrı ve batmalar oluyor göğüslerim şisti ama ağrı yok.perşembe doktora gideceğim hayırlısı allahım yardımcımız olsun arkadaşlar.