Gebelik için maydonoz kürü kullanmak

byserious

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
14
1
6
35
Arkadaşlar merhaba biz 14 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef.. Doktorun söylediğine göre bende bi sıkıntı yok ama eşimin spermleri ileri hareket yavaş ve sperm sayısı normale göre biraz azmış. İlaç verdi ama bi faydasını görmedik. Tekrar doktora da gitmedik. Alternatif tıpa yöneldim. Maydonoz kürü duydum sütte maydonozu kaynatıp buharına oturuyor uşsun. Saha geçen gün aylardır bebek bekleyen bir arkadaşım bu yolla hamile kaldı.(tabi önce Allahın takdiriyle) bende denemek istiyorum ama tam olarak adet gününden ne kadar sonra denemeliyim. Benim durumuma benzer durumu olup bu yolla hamile kalan oldu mu ?

Bende denedim ama ovulasyon döneminde mi yoksa adetten hemen sonra mı bilemedim. Ben ovulasyon günlerine denk getirmeye çalıştım. Hayırlısı olur inşallah herkes için.

Buharına oturma işlemi adetin 3. Günü başlıyormuşsun 3 gün yapıyormuşsun ovulasyon günlerinde sakıncalıymış başka bi konuda okumuştum ve kürü kaynattıktan sonra plastik kaba dökmeyin demişler kaynar olduğu için kanserojen bişey üretiyomuş adet olursam demeyecem bende bir de maydonoz suyu iç dediler deneyen var mı

Back
X