- 23 Mart 2022
- 182
- 0
- 13
- 30
- Konu Sahibi lilydaisyrose
-
Folik asiti duymuştum ama kullanmadım hiçmerhaba bizde 7 aydır deniyoruz olmuyor. Ama akışına bırak bebek için odaklanmayın diyorlar. 3ay önce folik asit kullanmaya başladım bebeğin gelişimini desteklemek içinmiş
1 sene olmaması normal diyorlar ya acaba erken mi kontrol için diye düşündümDurduğun hata hormonlara baktir.
Hormonlarını kontrol ettir gec kalacağın bi durum olabilir .. 1 senelik evliyim de genelde öyle diyorlar1 sene olmaması normal diyorlar ya acaba erken mi kontrol için diye düşündüm
Haklısınız teşekkür ederimHormonlarını kontrol ettir gec kalacağın bi durum olabilir .. 1 senelik evliyim de genelde öyle diyorlar.
Her yumurtlama döneminde eşimle birlikte olamıyoruz belirttiğim gibi işi dolayısıyla yurtdışında oluyor genelde, şansa artıkHormonlara baktirmak için illa gebelik düşünmek gerekmez ki... yumurtlama günlerini değerlendirmeye çalışın daha garanti olur
Evet 1 sene bekleme süresi veriyorlar gebelik için ama şöyle düşünelim birde. Belki hormonlarınızda yumurtlamada veya eşinizin sperm değerlerinde bir sıkıntı var ise(ki inşallah yoktur en yakın zamanda hamile kalırsınız) boşuna 1 sene çöp olmuş oluyor ve siz bu 1 sene de her ay umutla bekliyor olucaksınız ve bu süreç de çok yıpratıcı bir süreç malesef. Kafaya takmak, ilişkiye girerken sadece hamilelik odaklı girmeye kadar gidiyor. Bunları söylüyorum çünkü yazdıklarımı hepsini yaşadım. Tabi ki herşeyden önce nasip kısmet rabbim nezaman nasip ederse ozaman olucaktır. Ama siz şimdiden dr gidip hormonlarınıza, kan değerlerinize, yumurtalık rezervinize ve yumurtlamanıza baktırmanız da, eşinizin bir sperm testi vermesinde fayda var. Yapılmasıngereken bir tedavi var ise zaman kaybetmeden yaparsınız. Ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinizi takip edersiniz gerisi zamanMerhaba hanımlar yaklaşık 7 aydır gebelik bekliyorum her ay bekleyip sonu hüsran oluyor, ne önerirsiniz sizce hastaneye kontrole gitmeli miyiz, (edit:eşim işi dolayısıyla sık sık yurtdışına çıktığı için günaşırı ilişki olmuyor)
Bende öyle düşünüyorum bir problem varsa ki umarım yoktur zaman kaybetmeye gerek yok erken müdahale her zaman için iyidir ama işte çevremden de 7 ay çok erken olmaması çok normal,1 seneyi doldurun en azından gibi cümleler duyuyorum fakat bende dediğiniz gibi stres yapıyorum bu sebepten, hep ay bir hayal kırıklığı ki son 1-2 aydır ciddi anlamda daha çok etkileniyorumEvet 1 sene bekleme süresi veriyorlar gebelik için ama şöyle düşünelim birde. Belki hormonlarınızda yumurtlamada veya eşinizin sperm değerlerinde bir sıkıntı var ise(ki inşallah yoktur en yakın zamanda hamile kalırsınız) boşuna 1 sene çöp olmuş oluyor ve siz bu 1 sene de her ay umutla bekliyor olucaksınız ve bu süreç de çok yıpratıcı bir süreç malesef. Kafaya takmak, ilişkiye girerken sadece hamilelik odaklı girmeye kadar gidiyor. Bunları söylüyorum çünkü yazdıklarımı hepsini yaşadım. Tabi ki herşeyden önce nasip kısmet rabbim nezaman nasip ederse ozaman olucaktır. Ama siz şimdiden dr gidip hormonlarınıza, kan değerlerinize, yumurtalık rezervinize ve yumurtlamanıza baktırmanız da, eşinizin bir sperm testi vermesinde fayda var. Yapılmasıngereken bir tedavi var ise zaman kaybetmeden yaparsınız. Ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinizi takip edersiniz gerisi zaman
Bence kullan. Zaten vitamin b12 içeriyor. Vücudun yeni hücre yapabilmesi için destekliyor.Folik asiti duymuştum ama kullanmadım hiç
En yakın zamanda müjdeli haberler alırsınız inşallahBende öyle düşünüyorum bir problem varsa ki umarım yoktur zaman kaybetmeye gerek yok erken müdahale her zaman için iyidir ama işte çevremden de 7 ay çok erken olmaması çok normal,1 seneyi doldurun en azından gibi cümleler duyuyorum fakat bende dediğiniz gibi stres yapıyorum bu sebepten, hep ay bir hayal kırıklığı ki son 1-2 aydır ciddi anlamda daha çok etkileniyorumOvülasyon testini de daha önce denemedim aslında deneyebilirim, çok teşekkür ederim haklısınız en yakın zamanda hastanenin yolunu tutmamız gerekiyor sanırım.
Çok teşekkür ederim amin inşallahEn yakın zamanda müjdeli haberler alırsınız inşallah
Kistten şüphelenmedim hiç açıkçası regl tarihlerim hep düzenli çünkü ama muayeneye gitmek istiyorum zaten, teşekkür ederimCanım hiç olmazsa ultrason ile kist var mı diye baktır ve folik asit bence baslamalisin canım gebelikten üç ay önce başlayın diyo doktorlar tavsiye ediyorlar ama tabiki kullan demesi gereken doktor her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?