Gebelik için şüphem var daha regl olmadım. 7 günüm var. Dudağımda uçuk çıktı. Acyl uçuk kremi sürdüm. sizce gebelik varsa zararı olur mu?

Etaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
947
1.081
33
35
biraz korktum açıkcası. Daha ortada bi şey yok ama yine de tereddüt ettim

Kızlar benimde adetim bugünlere birlikte 2. Gün gecikti. Bu ay yumurtlama takip yaptım daha test yapmadım bekliyorum normalde çok arada sigara içiyorum şuanda canım çekti içsem bi sıkıntı olur mu bebek varsada

Hamileyseniz bile daha vücudunuzun bile bundan haberi yok. O kadar ince düşünürseniz sonu gelmez rahat olun.
çok teşekkürler. pazar günü kan verdim halsizdim. 3,5 çıktı beta hcg daha regl olmama 6-7 gün var. belki yükselir işte bir umut

çok teşekkürler. pazar günü kan verdim halsizdim. 3,5 çıktı beta hcg daha regl olmama 6-7 gün var. belki yükselir işte bir umut
Yükselir çok erkenmiş, genelde kanda hemen çıkmıyor ki acele edip moralini bozmuşsun. Ben idrar ile öğrenirim hep bak 2 gün geciktm daha ypmadm üzülü3üm tekrr tekrr diye

Yükselir çok erkenmiş, genelde kanda hemen çıkmıyor ki acele edip moralini bozmuşsun. Ben idrar ile öğrenirim hep bak 2 gün geciktm daha ypmadm üzülü3üm tekrr tekrr diye
Ama önce kanda sonra idrarda çıkar diyorlar ya o yüzden ben kan daha garanti gözü ile baktım yanılıyor muyum :(

Doktorlar gebeliğini öğrenene kadar gebe değilsin diyor

Zaten onun bi oluşma süreci var tutunma süreci var pozitif sonuçta. Allah herkese nasip etsin inşallah ❤️

Eklentiler

• IMG-20240723-WA0055.webp
    IMG-20240723-WA0055.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 18
Back
X