Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben bir buçuk yıldır evliyim şimdi tedavi görüyorum adetimin 5 günü letu kulandım yumurtlama gününden sonra progestan kullandım regel oldum ve yine şimdi letu kulanıyorm bunları kulanıpta gebe kalan varmı
Merhabalar ben bir buçuk yıldır evliyim şimdi tedavi görüyorum adetimin 5 günü letu kulandım yumurtlama gününden sonra progestan kullandım regel oldum ve yine şimdi letu kulanıyorm bunları kulanıpta gebe kalan varmı
Pkos var mı. Bende bir senedir denedim olmadı bu ay doktora gittim adetimin 3. Günü. Pkos var ve süt hormonum yani prolaktin bi tık yüksek çıktı. Şimdi ilaçlara başlattı doktor. Bilmiyorum nolacak adetime 7 gün kaldı ama bende adet belirtisi bile yok ağrıyı falan geçtim yani.
Merhaba bende bugün itibariyle 2. Ay letu kullanımım geçen ay başarısız oldu bu ay tekrar deneyeceğim Allah çabanızı boşa çıkarmasın inşallah hayırlı evlatlar sağlıkla gelsin
Merhaba bende bugün itibariyle 2. Ay letu kullanımım geçen ay başarısız oldu bu ay tekrar deneyeceğim Allah çabanızı boşa çıkarmasın inşallah hayırlı evlatlar sağlıkla gelsin