gebelik için tek gün

hilelf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.547
672
123
37
ben şunu merak ediyorum şimdi benim gebe kalmak için iki adet dönemi arasında tek bir günlük şansım mı var yani o bir günde gebe kalamazsam diğer aya kadar başka bir gün gebe kalma şansım yok mu :50:

ben şunu merak ediyorum şimdi benim gebe kalmak için iki adet dönemi arasında tek bir günlük şansım mı var yani o bir günde gebe kalamazsam diğer aya kadar başka bir gün gebe kalma şansım yok mu :50:

Eğer iki kez yumurtlayabilseydik evet. 1 gün yumurtluyoruz ama diyelim 14. gün yumurtlamanız oluyor. 12-14.16 veya 11-13-15. günler eşinizle birlikte olmanız öneriliyor. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Eğer iki kez yumurtlayabilseydik evet. 1 gün yumurtluyoruz ama diyelim 14. gün yumurtlamanız oluyor. 12-14.16 veya 11-13-15. günler eşinizle birlikte olmanız öneriliyor. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

amin çok teşekkür ederim, en azından sadece bir gün değil ama bir de bende polikistik over var ama kistlerim küçük küçük çok sayıda var bundan dolayı adetlerim düzenli değil bazen adet olmadığım ayları bulabiliyor o yüzden yumurtlama günümü tahmin etmem çok zor, inşallah o günlerden birini yakalayabilirz, çok teşekkür ederim...

Back
X