Gebelik için ticker (cetvel) nasıl yapılır???? resimli açıklamalı

çok şükür dün geceden beri uğraşıyorum işte tickerimmmmmm

Arkadaşım nasıl yaptın söylermisin sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor. cetveli hazırlıyorum ama kopyalama yapıştırma işlemini yapamıyorum nereyi kopyalıycaz söylermisin, teşekkürler şimdiden

Arkadaşım nasıl yaptın söylermisin sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor. cetveli hazırlıyorum ama kopyalama yapıştırma işlemini yapamıyorum nereyi kopyalıycaz söylermisin, teşekkürler şimdiden
ben zayıflama cetveli yapmaya calıştım olmuyor hata veriyor :S

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böle bi hata veriyo yaw beceremiyorum :44:

ay yaptım yanlış şeyi kopyalıyomuşum

ben daha önceden yaptığım cizelgeden nasıl kurtulabilirim yenisini ekledim o gider diye ama gitmedi uzun zamandr foruma girmiyordum profil duzenleme değişmis

tamam duzelttim :)

Son düzenleme:
bebeğimin yaşını göstermeye çalışıyorum ama aynı format hatası mesajını alıyorum üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…