Gebelik için

bbdbyz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
4
0
1
27
Herkese iyi akşamlar gebelik olması için yumurtlama dönemi ilişki sıklığı nasıl olmalı ?

Herkese iyi akşamlar gebelik olması için yumurtlama dönemi ilişki sıklığı nasıl olmalı ?
Sperm sorunu varsa gün aşırı yoksa 3gün üst üste diyolar. Benim eşimin sperm testi çok iyi çıktı ama doktorum ona rağmen gün aşırı her gün ilişki olmaz dedi

Ovülasyon testi al. Pik gördüğün günün 1 öncesi , pik gördüğün gün ve pik gördüğğn günden bir sonrası ard arda değerlendir. Diğer günler gün aşırı

Ovülasyon testi al. Pik gördüğün günün 1 öncesi , pik gördüğün gün ve pik gördüğğn günden bir sonrası ard arda değerlendir. Diğer günler gün aşırı
Ben ovulasyon ve jel aldım ama benim zaten düzenli ilişkim va hergün bazende gün aşırı ama mutlaka hergün oluyor bu durumda ovulasyona yinede ihtiyacım var mı jeli kullanmam için evet var biliyorum ama normal zamanda ovulasyona ihtiyacım var mı bu konuda yanlış mı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…