Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetine bir kaç gün kala test yap yada en doğru sonuç için adet dönemini beklemelisinArkadaşlar adetime 1hafta var gebelik iliskiden kac gun sonra belli olur test yapsam cikarmi kaşıkla ağrı var adet ağrısı gibi batma oluyor az aralıklı
İlişkiden 12 gün sonra yapabilirsinArkadaşlar adetime 1hafta var gebelik iliskiden kac gun sonra belli olur test yapsam cikarmi kaşıkla ağrı var adet ağrısı gibi batma oluyor az aralıklı
Tesekkur ederim cvbiniz icinAdetine bir kaç gün kala test yap yada en doğru sonuç için adet dönemini beklemelisin
Tesekkur ederimİlişkiden 12 gün sonra yapabilirsin
Belli bir gün gerekiyormu kaç gün geçmesi gerekiyor erken gblik testinde ckmasj içnMerhaba erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz.
Beklenen adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç veren testler var. Bunlar diğer testlere göre daha hassaslar Kesin sonuç için kan verebilrsiniz ilişkiden sonraki 12. Günde kanda beta hormonu artmaya başlar diye biliyorum. Hayırlısı olsun inşallahBelli bir gün gerekiyormu kaç gün geçmesi gerekiyor erken gblik testinde ckmasj içn
Tsk ederim Amin insallah Rabbım sizede hayırlı dogum versin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah içindede tüm hamile anne adaylarininda aminBeklenen adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç veren testler var. Bunlar diğer testlere göre daha hassaslar Kesin sonuç için kan verebilrsiniz ilişkiden sonraki 12. Günde kanda beta hormonu artmaya başlar diye biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Bu arada son adet tarihimi hatırlamıyorum bu sıkıntı olurmukiTsk ederim Amin insallah Rabbım sizede hayırlı dogum versin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah içindede tüm hamile anne adaylarininda amin
Rica ederim. Çok teşekkür ederim. Seninde gönlüne göre bir zamanda sağlıkla huzurla tamamlayacağın bir gebeliğin olsun inşalalhTsk ederim Amin insallah Rabbım sizede hayırlı dogum versin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah içindede tüm hamile anne adaylarininda amin
Son adet tarihinizi hatırlamanız gebeliğin takibi açısından doktorunuz sordupunda sıkıntı olabilir ama önce beta seviyesi sonra ultrasondaki oluşumlar evreleri ve bebeğin gelişimine göre ya da bir önceki adet tarihinizi hatırlıyorsanız bir hesaplama bulunabilir. Doktorlar bunu soruyorlar çünkü bebeğin gelişimini kontrol edebilmek adınaBu arada son adet tarihimi hatırlamıyorum bu sıkıntı olurmuki
Aslinda hatirliyrm da emin dglm ama o hatırladığım iki tarihte olduğuma eminimSon adet tarihinizi hatırlamanız gebeliğin takibi açısından doktorunuz sordupunda sıkıntı olabilir ama önce beta seviyesi sonra ultrasondaki oluşumlar evreleri ve bebeğin gelişimine göre ya da bir önceki adet tarihinizi hatırlıyorsanız bir hesaplama bulunabilir. Doktorlar bunu soruyorlar çünkü bebeğin gelişimini kontrol edebilmek adına
Bu güzel bişey siz o kafanızdaki tarihleri söylerseniz zaten bebekte kontrol edildikçe doktor içinde bulma konusunda yardımcı olacaktır.Aslinda hatirliyrm da emin dglm ama o hatırladığım iki tarihte olduğuma eminim
Merhaba erken gebelik.testi yaptim dediğiniz gibi çizgi var gibiydi ama anlamadimMerhaba erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz.
Fotoğrafınk atar mısınız? Silikte olsa çizgi varsa demekki var bir şeyler kan vermeniz en doğrusu olur takip edebilmek adınaMerhaba erken gebelik.testi yaptim dediğiniz gibi çizgi var gibiydi ama anlamadim
Bu insallah hayirlisiylaaFotoğrafınk atar mısınız? Silikte olsa çizgi varsa demekki var bir şeyler kan vermeniz en doğrusu olur takip edebilmek adınahayırlısı olsun
Sanki silik bir çizgi gördüm gibi ama inşallah öyledir. Dilerseniz bir iki güne kan verin hem beta değerinizi görmüş olursunuzBu insallah hayirlisiylaa
Insallah var silik çizgi yeni Yeni ama vermek istiyorum amin inşallah teşekkür ederim sizede saglikli bir gebelik dilerim insallah hayırlarla saglikli bir şekildeSanki silik bir çizgi gördüm gibi ama inşallah öyledir. Dilerseniz bir iki güne kan verin hem beta değerinizi görmüş olursunuz![]()