Sende var mı belirti :)Bende burada bekleyim benimde sat 18 Mayıs
Canım ben klomen Dostinex bide çatlatma iğnesi de kullandım. Artık belirtilrr birbirine karışmış vaziyette sanki. Kasık ağrısı ve hafif mide bulantısı gibi şikayetlerim var ama adet döneminde de böyle oluyor o yüzden umutlu değilimSende var mı belirti :)
Beni belim şu an öyle bir ağırıyor ki kırılacak sanki.. kasıklarımdada adet olacakmış gibi sancı var ama göğüs hassasiyeti sıfırCanım ben klomen Dostinex bide çatlatma iğnesi de kullandım. Artık belirtilrr birbirine karışmış vaziyette sanki. Kasık ağrısı ve hafif mide bulantısı gibi şikayetlerim var ama adet döneminde de böyle oluyor o yüzden umutlu değilim
Onu dün yaptım negatif çıktı6 gun öncesi testler var çıkarıyor
Canım ben dün yaptım artı med negatif ama adetime daha 6 gün var sence yinede ihtimal varmıSat 16 mayıs benim de. Adet döngüm 28 veya 31 gün olarak değişebiliyor. Birkaç ay 31 gündü. Geçen ay 28di. O yüzden 13-14 haziran gibi de olabilir.
Buna ve belirtilere dayanarak 10 haziranda early predictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Hemen 2.çizgi belirdi.
Sizinki de çıkabilir. Early predictor 6 gün önceye kadar gösteriyor.
3 dk içinde 2.çizgi çıkarsa hamilesiniz demektir.
Yumurtlama günün ne zamandı .Sat 16 mayıs benim de. Adet döngüm 28 veya 31 gün olarak değişebiliyor. Birkaç ay 31 gündü. Geçen ay 28di. O yüzden 13-14 haziran gibi de olabilir bat.
Buna ve belirtilere dayanarak 10 haziranda early predictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Hemen 2.çizgi belirdi.
Sizinki de çıkabilir. Early predictor 6 gün önceye kadar gösteriyor.
3 dk içinde 2.çizgi çıkarsa hamilesiniz demektir.
Canım ben dün yaptım artı med negatif ama adetime daha 6 gün var sence yinede ihtimal varmı
Artımed güvenilir bir test değil. Olumsuz yorum çok.
Early predictor en iyisi bence. Pahalı ama doğru sonucu veren de o. İhtimal olabilir tabii ki.
Yumurtlama günün ne zamandı .
Yumurtlama gününü hatırlıyor musunArtımed güvenilir bir test değil. Olumsuz yorum çok.
Early predictor en iyisi bence. Pahalı ama doğru sonucu veren de o. İhtimal olabilir tabii ki. Testle netleşir
28 i olsa 13 gün sonra öğrenmiş oluyorsun benim 30 ve 31 di en iyisi 2 gün daha bekleyip yapayım belki o zaman çıkar çünkü bel kaşık ağrım ve mide bulantım aşırıBen 28 mayıs itibariyle 2 günde 1 değerlendirdim. 28-31 mayıs önemli tarihlerdi bence. Vücudumdaki değişikliklerden anladım.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımEn güzeli bekleyip daha yakınken yapmak.
Ben de pazar günü tekrar yapacağım. 2li şekilde almıştım testi. İyice netleşmiş olur.
Sonra temmuzda dr.a giderim
Yaw benim niye öyle denk gelmiyor ben 18 adet oldum 30 ve 31 yumurtlama günümdü erken yumurtlama diye bir şey var mı ?Yumurtlama sonrası 14. gün belirgin bi şekilde çıkmıştı benimki. Zaten adet gününe den geliyor o da
Yarın sabah yapacağım inşallah6 gun öncesi testler var çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?