GEBELİK İDRARDA EN ERKEN NE ZAMAN ÇIKAR

Merve2143

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
25
2
86
30
Gebelik idrarda adetten en erken kaç gün önce çıkar arkadaşlar? Tecrübeli annelerin yorumunu bekliyorum :) sat 18 Mayıs 30 Mayıs yumurtlama günümdü değerlendirdim. Bir haftadır acayip derecede kasık ve bel ağrım var midem aşırı bulanıyor her yemekten sonra ve sabahları dün ve bugün test yaptım ama negatif adetime daha bi hafta var sizce kesin yok mudur yoksa varsa da bu kadar erken çıkmayabilir mi. Sizlerin kaç gün kala pozitif çıktı

Sat 16 mayıs benim de. Adet döngüm 28 veya 31 gün olarak değişebiliyor. Birkaç ay 31 gündü. Geçen ay 28di. O yüzden 13-14 haziran gibi de olabilir bat.

Buna ve belirtilere dayanarak 10 haziranda early predictor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Hemen 2.çizgi belirdi.
Sizinki de çıkabilir. Early predictor 6 gün önceye kadar gösteriyor.
3 dk içinde 2.çizgi çıkarsa hamilesiniz demektir.

Canım ben dün yaptım artı med negatif ama adetime daha 6 gün var sence yinede ihtimal varmı

Yumurtlama günün ne zamandı .

Ben 28 mayıs itibariyle 2 günde 1 değerlendirdim. 28-31 mayıs önemli tarihlerdi bence. Vücudumdaki değişikliklerden anladım.
28 i olsa 13 gün sonra öğrenmiş oluyorsun benim 30 ve 31 di en iyisi 2 gün daha bekleyip yapayım belki o zaman çıkar çünkü bel kaşık ağrım ve mide bulantım aşırı

En güzeli bekleyip daha yakınken yapmak.
Ben de pazar günü tekrar yapacağım. 2li şekilde almıştım testi. İyice netleşmiş olur.
Sonra temmuzda dr.a giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…