Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde son adet 19 mayıstı ama ben stresten geciktim 22 mayısta oldum 28 de bitti bende akıntıma göre değerlendirdim ama henüz test yapmadım biraz beklemek istiyorum belirti de yok kendimi aşırı yorarsam bel kasık diz ağrısı oluyor o kadar onun dışında göğüs hassasiyeti yavaştan başladı bir gün uykulu bir gün uykusuzm tuhaf öyle ama umudum yok test dahi almadım yapsam bile 4 gün kala yaparım belki meraktan heyecandan diye düşünüyorum bu 4.ay olcak
Gebelik idrarda adetten en erken kaç gün önce çıkar arkadaşlar? Tecrübeli annelerin yorumunu bekliyorum :) sat 18 Mayıs 30 Mayıs yumurtlama günümdü değerlendirdim. Bir haftadır acayip derecede kasık ve bel ağrım var midem aşırı bulanıyor her yemekten sonra ve sabahları dün ve bugün test yaptım ama negatif adetime daha bi hafta var sizce kesin yok mudur yoksa varsa da bu kadar erken çıkmayabilir mi. Sizlerin kaç gün kala pozitif çıktı
Benimde son adet 19 mayıstı ama ben stresten geciktim 22 mayısta oldum 28 de bitti bende akıntıma göre değerlendirdim ama henüz test yapmadım biraz beklemek istiyorum belirti de yok kendimi aşırı yorarsam bel kasık diz ağrısı oluyor o kadar onun dışında göğüs hassasiyeti yavaştan başladı bir gün uykulu bir gün uykusuzm tuhaf öyle ama umudum yok test dahi almadım yapsam bile 4 gün kala yaparım belki meraktan heyecandan diye düşünüyorum bu 4.ay olcak