Gebeliğe Hazırlık Gebelik ihtimali nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyagibiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
176
22
28
Arkadaşlar Merhaba Son adet tarihim 11 nisandı . 26 nisanda ovulasyon testinde pik gördüm ve değerlendirdik.
Bugün de öylesine ovulasyon testi yapmak içimden geldi fazlada silik çıkmadı ardından gebelik testi yaptım silik çıktı . Uygulamadan takip ettiğime göre bat'a 9 gün kalmış .
Sizce ?

Eklentiler

• image.webp
    157,2 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    127,5 KB · Görüntüleme: 105
İnşallah umutlanmak istemiyorum ama bunları görmekte ister istemez umutlandırıyor.
Gün gün gebelik testini tekrarla canım koyulmaşma olursa kan verirsin ben adete dört gün varken silik çizgi gördüm gün gün tekrarladım koyulaşma vardı gidip kan verip yorulmak istemedim tam tutunma aşamasındabebeğide yormak istemedim hem kan verince insan strese giriyor 6. Haftda direk keseyi görmeye gittim eğer bi sıkıntı olmazsa sende öyle yapabilirsin

Acaba erken gebelik testiylede mi bir baksam

Acaba erken gebelik testiylede mi bir baksam
Şuan soguk algınlığıyla uğrasıyorum ciğerlerime inmiş durumda ilaç kullanmak zorundayım ama birşey varmı diye beklediğim için ilaç kullanmadım hastaneye bile gitmedim 4 gündür .
Birazdan hastaneye gidecegim çünkü cigerlerim çok kötü hgc testide vericem eger negatif bir durumsa tedaviye başlamam lazım yoksa zature olacagım kesin

O zaman öyle yap canım ama varsada kesinlikle ilaç kullanma

Erken gebelik testi deneyin isterseniz. Benimde bu şekilde silik çizgiydi koyulaştı kan testi verdim. Aynı durumdaydım ilaç kullanmamak için testi tekrarlayıp kan verdim. Aslında en iyi sonuç kan

Erken gebelik testi deneyin isterseniz. Benimde bu şekilde silik çizgiydi koyulaştı kan testi verdim. Aynı durumdaydım ilaç kullanmamak için testi tekrarlayıp kan verdim. Aslında en iyi sonuç kan
Gebe misin peki

Hayır o ovulasyon testi onuda bugun yaptım
Ben onu erken gebelik diye düşündüm onlarda öyle oluyor ya kaset testte çok silik var inşallah hamilelik vardır adete daha 9 gün var ama yumrutlamanın üstünden 14 gün geçmiş önemli olan yumurtamanın üstünden kaç gün geçtiği bebek varsa çok küçük daha şuan o yüzden çok silik

İnşallah vardırda bitkisel yollardan kendimi düzeltmeye çalısırım hastalık bile gözüme gelmez ozaman şuan kanda çıkma payı nedir peki varsa ?
Kanda çok rahat çıkar yumurtlama üstünden 14 gün geçmiş ama bitki çayı falan zararlı bu dönemde nasıl atlatırsın bilmiyorum ancak ılık limonlu su ballı su vs

İnşallah birazdan gidecegimm bir kaç saate sonucu çıkar

İnşallah rabbim isteyen herkeslere ve sana nasip etsin canım en hayırlı en güzel zamanda bende beklemediyim seni
Allah razı olsun canım Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben 15 şubatta bir düşük yaşadım beta 12 ydi 1 gün sonrası 4.3 e düştü sonrada kanama başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…