- 12 Eylül 2025
- 197
- 34
- 13
- 32
Ortada bir bebek varsa daha var olmadan beni mental olarak yormaya başladıseddd :) inatlaşma diyince de sen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada bir bebek varsa daha var olmadan beni mental olarak yormaya başladıseddd :) inatlaşma diyince de sen :)
Ortada bir bebek varsa daha var olmadan beni mental olarak yormaya başladı![]()
En sonunda gidip freely artımed alcam çift çıksın diye![]()
![]()
32hahahahahahahah :):):) zaten sonra hep yorgun oluyorsun :) ilk cocuk mu ben ilk cocugumu 34te doğurdum yaşın kaç bilmiyorum ama :)
Hangimizi etmedi ki...artımed geçen ay beni mortingen etti :):):):) yalancı pozitiff:)
Net görmek için kapağı çıkarılıyor genelde. Direkt görünüyor öyle.
Yarın mutlaka yazın heyacnla bekliyorum. Benim de 2 gün gecikti test negatif.Hangimizi etmedi ki...
Bugün regl başlangıcına benzer akıntım gelince randevumu iptal ettim. Akşama kadar lekelenme şeklinde devam etti sonra kesildi. Açıkçası akıntı izlemekten yoruldum zaten ilk denemem olduğu için bu kadar üstüne düşmem de yanlış. Şimdilik yeniden randevu almayacağım. Testte çift çizgi görene kadar doktora gitmeyeceğim çünkü hiç sanmıyorum dümdüz negatif çıkan testlerle hamile olduğumu. 9 değil 19 gün geciksin bence test negatifse negatiftir yaniYarın mutlaka yazın heyacnla bekliyorum. Benim de 2 gün gecikti test negatif.
Regl oldunmu canımBugün regl başlangıcına benzer akıntım gelince randevumu iptal ettim. Akşama kadar lekelenme şeklinde devam etti sonra kesildi. Açıkçası akıntı izlemekten yoruldum zaten ilk denemem olduğu için bu kadar üstüne düşmem de yanlış. Şimdilik yeniden randevu almayacağım. Testte çift çizgi görene kadar doktora gitmeyeceğim çünkü hiç sanmıyorum dümdüz negatif çıkan testlerle hamile olduğumu. 9 değil 19 gün geciksin bence test negatifse negatiftir yani
Sonucunuz ne olduBugün regl başlangıcına benzer akıntım gelince randevumu iptal ettim. Akşama kadar lekelenme şeklinde devam etti sonra kesildi. Açıkçası akıntı izlemekten yoruldum zaten ilk denemem olduğu için bu kadar üstüne düşmem de yanlış. Şimdilik yeniden randevu almayacağım. Testte çift çizgi görene kadar doktora gitmeyeceğim çünkü hiç sanmıyorum dümdüz negatif çıkan testlerle hamile olduğumu. 9 değil 19 gün geciksin bence test negatifse negatiftir yani
Sizin sonucunuz ne olduRegl oldunmu canım
Ben geçen ay regl oldum ilk kez 4 gün geciktimSizin sonucunuz ne oldu
10 gün gecikmedeyim ama regl ağrım var sanırım olmak üzereyimBen geçen ay regl oldum ilk kez 4 gün geciktimbu ayı bekliyorm nasipse sat 1 ekim bat 28-30 sizin ?
Testiniz negatifmi ?10 gün gecikmedeyim ama regl ağrım var sanırım olmak üzereyim
İKi gün gecikmde idrar test yaptım negatifti. Sonra da ovulasyon testleri denedim onlarda negatifTestiniz negatifmi ?