• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali olabilir mi ?

Yarın mutlaka yazın heyacnla bekliyorum. Benim de 2 gün gecikti test negatif.
Bugün regl başlangıcına benzer akıntım gelince randevumu iptal ettim. Akşama kadar lekelenme şeklinde devam etti sonra kesildi. Açıkçası akıntı izlemekten yoruldum zaten ilk denemem olduğu için bu kadar üstüne düşmem de yanlış. Şimdilik yeniden randevu almayacağım. Testte çift çizgi görene kadar doktora gitmeyeceğim çünkü hiç sanmıyorum dümdüz negatif çıkan testlerle hamile olduğumu. 9 değil 19 gün geciksin bence test negatifse negatiftir yani

Bugün regl başlangıcına benzer akıntım gelince randevumu iptal ettim. Akşama kadar lekelenme şeklinde devam etti sonra kesildi. Açıkçası akıntı izlemekten yoruldum zaten ilk denemem olduğu için bu kadar üstüne düşmem de yanlış. Şimdilik yeniden randevu almayacağım. Testte çift çizgi görene kadar doktora gitmeyeceğim çünkü hiç sanmıyorum dümdüz negatif çıkan testlerle hamile olduğumu. 9 değil 19 gün geciksin bence test negatifse negatiftir yani
Regl oldunmu canım

Benimde 3 gün gecikti testler negatif. Üşüme ile başladı Ayaklarımda ağrı var vajinamda yanma hissi garip bir hiss hiç yaşamadım şimdiye kadar göğüslerimde şişkinlikde var kasıklarda ağrı en çok sağ tarafımda regl olucakmış gibi ağrılar ha tabii birde baş ağrısı kızlar sizce hamile miyim değil miyim 6 aydır evliyim hiç hamile kalmadım doktora gittim her şey yolunda hiç bir problem yok dedi bekle dedi sadece

Sonucunuz ne oldu

Bana bir akıl verin. 25 eylül-1 ekim regl. Uygulama 10’u çatlama gösteriyordu fakat ovülasyon takibi testleriyle 16-17’de pik görüp 17-18’i değerlendirdim. 23’ü gibi de reglm başlamalıydı. Bugün ayın 25’i ve 31. regl döngüm. Sekmezdi ama çatlama da 20. günlerde olduğu için bekliyorum. Lh testi silik. Regl gibi başlayıp sonra kaybolan kasık batmaları ve minik gazlar var. Bu belirtileri reglimin 2. günlerinde görürdüm ama heyecan yapmak istemiyorum. Sizler nasılsınız?

Eklentiler

• IMG_2019.webp
    IMG_2019.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1982.webp
    IMG_1982.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1946.webp
    IMG_1946.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 13
Back
X