Gebelik ihtimali var midir? Böyle bir durumu yasayan var mi?

Nunu8588

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
9
1
1
Merhabalar hanımlar. Durumu kısaca özetleyim. Gecen ay kimyasal gebelik geciedim. Bu ay BAT 3agustostu. Bat günü sabah kahverengi akıntıgeldi, bir gün sürdü sürmedi yerini beyaz akıntıya bıraktı. Yerleşme kanaması Olabilir diye düşündüm kendimce . Bugün sabah ilk idrarla test yaptim negatif. Pek gecikme yaşayan biri değilim, herhangi bir belirtim yok sadece adet öncesi olan bel/karın ağrısı gelip geçiyor arada. Böyle bir durum yaşayıp da sonradan testi pozitifleşen oldu mu acaba yorum yapabil8r mısınız (ovulasyon testi kullanmıyorum ama uygupama 21temmuz olarak gosterdi,öncesi ve sonrası gün degerlendirildi)

Yerleşme kanamasında beyaz akıntı gelmez. Kimyasal da olsa bi gebelik oluşmuş adetinde biraz değişiklik olması normal bence.

Yok sabahtan kahverengiydi, o kahverengi akıntı 1 gün sürmeden beyaza döndü
Gebelikte akıntı olmaz kimyasal gebeliğin etkisidir ki hamile olsanız üstüne yerleşme kanaması olsa kana çoktan geçmiş olurdu ve testte yüzde yüz çıkardı.

Yerleşme kanaması olsa test pozitif çıkardı. Adetin sökülecek belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…