Gebelik ihtimali varmi?

O durum cok soylendigi gbi degil ve oldukca nadir gorulen bir olay. Ustune gorme durumunda adet olmazsin hafif lekelenmelerin olur adet zannedersin ama kendini bilen takibini yapan insan ay ay durumunu bilir adet miydi yoksa anormalnbi kanama miydi anlar. Zevk suyundan hamile kalinir. Cokta ornekleri vardir. Biseyler yasayacaksan en basindan itibaren prezervatif kullanin. Bir sure kullanmayip sonlara dogru kullanan cogu kadin zevk suyundan gebe kaliyor ve sperm vucutta 72 saate kadar canli kalabiliyor. Tedbirli olun ki sonra ki durumlar daha can sıkıcı ve cozumi

O durum cok soylendigi gbi degil ve oldukca nadir gorulen bir olay. Ustune gorme durumunda adet olmazsin hafif lekelenmelerin olur adet zannedersin ama kendini bilen takibini yapan insan ay ay durumunu bilir adet miydi yoksa anormalnbi kanama miydi anlar. Zevk suyundan hamile kalinir. Cokta ornekleri vardir. Biseyler yasayacaksan en basindan itibaren prezervatif kullanin. Bir sure kullanmayip sonlara dogru kullanan cogu kadin zevk suyundan gebe kaliyor ve sperm vucutta 72 saate kadar canli kalabiliyor. Tedbirli olun ki sonra ki durumlar daha can sıkıcı ve cozumi zor oluyor
Ewet sonradan ogrendim malesef abla zevk suyunda olabilcegini bilmiyordum insallah degilimdir birdaha zaten tovbe yapmam

Ewet sonradan ogrendim malesef abla zevk suyunda olabilcegini bilmiyordum insallah degilimdir birdaha zaten tovbe yapmam
Cok gencsiniz hata yapmaya okadar musitsiniz ki. Senden bu anlamda yakinlasma isteyen kisyi zaten durup bi sorgulaman lazim canim. İnan yasin ilerledikce anlayacaksin. Bunlari doya doya yasayacagin zamanlar gelecek once kendi ayaklari uzerinde duran guclu bir birey ol insallah sonrasi diledigin gbi olur zaten. Bide yasindan dolayi erkek arkadasinin yaptigi suc. Senin rizan olsa bile

Bu surtunerek iliski nasil bisey anlamadim gitti :confused:
Korkuyorsan yapmicaksin yapacaksanda korunacaksin sonrasinda bu sekilde telaslanmicaksin :KK43:
Daha yasinda kucukmus yapma kendine yazik edersin bu tur seyleri yasamak icin daha cok erken su an tek dusunecegin sey okulunu bitirip is guc sahibi olmak kendi ayaklarinin ustunde durmak bundan daha onemli bisey yok hayatta HoppaHoppa

Abla bilgiler dogru degilki acarken

Cok gencsiniz hata yapmaya okadar musitsiniz ki. Senden bu anlamda yakinlasma isteyen kisyi zaten durup bi sorgulaman lazim canim. İnan yasin ilerledikce anlayacaksin. Bunlari doya doya yasayacagin zamanlar gelecek once kendi ayaklari uzerinde duran guclu bir birey ol insallah sonrasi diledigin gbi olur zaten. Bide yasindan dolayi erkek arkadasinin yaptigi suc. Senin rizan

Cok gencsiniz hata yapmaya okadar musitsiniz ki. Senden bu anlamda yakinlasma isteyen kisyi zaten durup bi sorgulaman lazim canim. İnan yasin ilerledikce anlayacaksin. Bunlari doya doya yasayacagin zamanlar gelecek once kendi ayaklari uzerinde duran guclu bir birey ol insallah sonrasi diledigin gbi olur zaten. Bide yasindan dolayi erkek arkadasinin yaptigi suc. Senin rizan olsa bile
Birdaha olmiycak abla emin ol cok saol hersey icin

Bu surtunerek iliski nasil bisey anlamadim gitti :confused:
Korkuyorsan yapmicaksin yapacaksanda korunacaksin sonrasinda bu sekilde telaslanmicaksin :KK43:
Daha yasinda kucukmus yapma kendine yazik edersin bu tur seyleri yasamak icin daha cok erken su an tek dusunecegin sey okulunu bitirip is guc sahibi olmak kendi ayaklarinin ustunde durmak bundan daha onemli bisey yok hayatta HoppaHoppa
Oyle yapicam abla aklim basima geldi zaten anca cok tesekkur ederim

Abla ben 18 yasindayim azonce baktim rakamlar yan yana oldugu icin yanlis yazmisim resitim yani o konuda sorun yok ama yapmamaliydim her ne olursa olsun

Hepinize hayirli aksamlar 🦋 Cevremde kimseyle paylaşamadigim icin Sizlerden akil almak istiyorum 🙏🏻 biz erkek arkadasimla sürtünerek bi iliski yasadik yaklasik 3 hafta once oraya bosalma olmadi ama zevk suyu gelmis olabilir ben ilk kez yasiyorum bunu çok korktum ertesi gunu hapi icilmesi gerekiyormus icmedim adet olmam gereken gün oldum 3 gun surdu ayni sekilde hamile degilimdir dimi yardimci olursaniz cok sevinirim ablalarim
değilsin adet olmuşun

Adetime 1 hafta kala ilişkiye girdim çok dikkatliyim korunma konusunda anksiyete bozukluğumda var panik yapıyorum prezervatif yırtıldı 1 saat sonra ella içtim adetim 27 gün kadar gecikme ile oldu üstüne görme durumu korkutuyor şimdide bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz

Back
X