• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali ve diş röntgeni

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
314
55
13
Kızlar merhaba ben bu ay korunmasız ilişki ile hamile kalmak için deneme yaptım ve su an dpo 5teyim malesef dişim kirildi ve inanılmaz geceleri diş ağrısı yaşıyorum hamile olup olmadığımı bilmem mümkün değil. Akıntı dışında birşey yok zaten su anda. Bugün preapikal röntgen filmi çekilecek kurşun önlükle. Daha önce gebeliğini bilmeden kanal tedavisi yaptıran oldu mu

ben 3 haftalık gebeyken aynı sekilde röntgen çektim. 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim gidip röntgeni çeken doktora sordum. çok düsük frekansta çekiyoruz bir sorun olmaz ama kadın doğumcunuza sorun dedi. kadın doğumcum da sorun olmaz dedi. sağlıklı bir gebelik gecirdim. oğlum su an 9 aylık 🥰

ben 3 haftalık gebeyken aynı sekilde röntgen çektim. 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim gidip röntgeni çeken doktora sordum. çok düsük frekansta çekiyoruz bir sorun olmaz ama kadın doğumcunuza sorun dedi. kadın doğumcum da sorun olmaz dedi. sağlıklı bir gebelik gecirdim. oğlum su an 9 aylık 🥰
Yaa içimi rahatlattıniz çok teşekkür ederim 🥰

Back
X