Gebelik ihtimali

halles

Gönlümün yarısı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
308
54
118
35
Arkadaşlar tahmini regl dündü ve test yaptım negatif bugün 2. Günüm Regle benzeyen kramplar yaşıyorum heran adet olacak gibi hala ihtimal var mı dün testim negatif ne kadar beklemeliyim

Arkadaşlar tahmini regl dündü ve test yaptım negatif bugün 2. Günüm Regle benzeyen kramplar yaşıyorum heran adet olacak gibi hala ihtimal var mı dün testim negatif ne kadar beklemeliyim
Geç döllenme olduysa 1 hafta sonra testte çıkabilir. 1 hafta gecikmenizi bekleyin bence :)

İnşallah öyledir ama adet olacakmış gibi bek ve bacak ağrılarıda yaşıyorum
Hamile kaldığımı öğrenmeden 2 hafta önce aynı regl olacakmış gibi ağrılar yaşamıştım ben de. Belirtileri zaten aynı ikisinin de neredeyse :)

Hamile kaldığımı öğrenmeden 2 hafta önce aynı regl olacakmış gibi ağrılar yaşamıştım ben de. Belirtileri zaten aynı ikisinin de neredeyse :)
Adet günündeyim adet olmaktan korkuyorum inşallah hamileyimdir muhtemelen ilişkimden 11 gün geçmiş

11 gün geçmişse kaset testte belli olmaz. 14. günde idrarda belli olur. 10. günde kanda belli olur genelde
Bende bunu merak ediyordum çünkü yumurtlamam biraz geç olmuştu akıntımdan anladım

Adet günündeyim adet olmaktan korkuyorum inşallah hamileyimdir muhtemelen ilişkimden 11 gün geçmiş

Son iliskinizin uzerinden 11 gun gectiyse ve testiniz negatifse 2 gun sonra 1 test daha yapin. O da negatif cikarsa gebe degilsinizdir.

Belki iliski gününde dollenmemissinizdir. +3 gun olabiliyor sonucta.

Bende bunu merak ediyordum çünkü yumurtlamam biraz geç olmuştu akıntımdan anladım
Geç olduysa geç döllenme de olmuş olabilir. Spermlerin yaşama süresini de hesaba katmalısınız böyle durumda. Birkaç güne tekrar yaparsınız testi.

Son iliskinizin uzerinden 11 gun gectiyse ve testiniz negatifse 2 gun sonra 1 test daha yapin. O da negatif cikarsa gebe degilsinizdir.

Belki iliski gününde dollenmemissinizdir. +3 gun olabiliyor sonucta.
Son ilişki günüm değil aslında akıntımın fazla olduğu gün son ilişkimdende 8 gün geçti onda da akıntım fazlaydı değerlendirdim geç olmuş olacağı geliyor zaten aklıma haklısınız 2 gün sonra eğer regl başlamazsa inşallah başlamaz testte görürüm inşallah

Geç olduysa geç döllenme de olmuş olabilir. Spermlerin yaşama süresini de hesaba katmalısınız böyle durumda. Birkaç güne tekrar yaparsınız testi.
Evet yumurtlama akıntım geç oldu akıntının fazla olduğu ilk günden 11 diğer günden 8 gün geçmiş biraz daha beklemeye geçtim umarım vardır

Back
X