gebelik ihtimali

elmayiyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
41
Puanlar
28
erkek arkadaşım ile 10 kasımda sürtünmeli bir ilişkim oldu ince kıyafetler vardı bir hafta sonra zamanında regl oldum daha sonra zamanında ikinci reglimi oldum fakat aklımda şüphe kalmaması için ilişkiden 20 gün falan sonra idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı 3.kez regl olmam gerekirken reglim 3 4 gün gecikti ve yeniden test yaptım ilk 20 dakika tek çizgi gördüm yani negatifti daha sonra ertesi günün akşamı baktığımda iki çizgi gördüm ve sonrasında regl oldum testi tekrarlamam gerekir mi gebelik şüphesi var mıdır ?

Ne zamandır sürtüşme konusu yok diyordum gebe değilsiniz

Canım ilişkinin üzerinden 3 ay geçmiş 3 aydırda regl oluyorsun bıraz daha şüphelenirsen zaten doğurcan çocugu
Kuruma çizgisi oluyor o sonradan gördüğün çizgide
teşekkürler testler 20 dakika sonra gecersiz mi oluyor ?

9 ay boyunca düzenli, günü gününe adet görseydin ikna olacaktın değil mi hamile olmadığına ?

Merak etmeyin endişelenmeyin gebe değilsiniz. Böyle tehlikeli oyunlarda oynamayın bence :))

Vay arkadaş yav biz yeri geliyor korunmuyoruz bebek olmuyor millet sürtünmeyle + adet olup hamile miyim diyor shhshdhd

Kızlar benim teste bakarmisiniz 3 gün az az regl oldum sonra kesildi artimed pozitif ama albi negatif çıktı sizce hangisi doğru kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20250129_215338.webp
    7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250129_215324.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 28
Artimed mi daha hassas yoksa albi mi sizce hangi test dogrudur

Ozaman negatif albi daha güvenilir demekki yada kan testimi versem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…