- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi djskdnemkx
-
Hamile olabilirsin bir kan verSelam herkese son reglim 26 şubatta başlar gibi oldu 28 şubatta tam söküldü ve pıhtılı yoğun bir kanama geçirdim.Kanama 4 martta tamamen bitmişti ve erken gebelik testlerinden yaptım,negatif çıktı.Ama bugünlerde (10 marttan itibaren) bel ağrım,alt karın ağrım,kasık ağrım bazen de mide bulantım var.Yumurtlama dönemiyle mi alakalı yoksa başka bir şey mi kafam karıştı.
Sana bir şey söyleyim mi imkansız üstü imkansız. Hayatı niye kendine zehir ediyorsun anlamıyorum. Cidden imkanı yok. Mümkün değil. Kendine bunu yapma. Ya da bilerek mi yapıyorsun burada hani sinir etmek için falan bilemedim. Bırak bu işin peşini. Mümkünatı yokİlişkilerim korunmalı ve vajinal olmadı ama korunma yönteminde bir sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası.Kontrol de etmiştim böyle bir şey söz konusu değil mantıklı düşününce ama işte vücudumdaki belirtiler beni şüpheye düşürüyor
Neden bilerek yapayım? Endişe ettiğim bir şey sordum burda.Neyse,teşekkür ederim yorumun için.Sana bir şey söyleyim mi imkansız üstü imkansız. Hayatı niye kendine zehir ediyorsun anlamıyorum. Cidden imkanı yok. Mümkün değil. Kendine bunu yapma. Ya da bilerek mi yapıyorsun burada hani sinir etmek için falan bilemedim. Bırak bu işin peşini. Mümkünatı yok
Reglin her zamanki gibi değil miydi bazen psikolojik de mide bulantısı olabilir ayrıca yumurtlama döneminde kasık ağrısı yaşanan bir durum bir de adet olmuşsun zaten 4 martta bitmiş bugün günlerden 13 mart hamile olsan da bu kadar çabuk belirti yaşamazsın benceNeden bilerek yapayım? Endişe ettiğim bir şey sordum burda.Neyse,teşekkür ederim yorumun için.
Senin için söylüyorum zaten regl olmuşsun salla gitsin yaNeden bilerek yapayım? Endişe ettiğim bir şey sordum burda.Neyse,teşekkür ederim yorumun için.
Bir zamanlar bende böyleydim herkesi delirtmiştim ama korku şüphe insanı delirtiyor diyecek bişeyim yokSenin için söylüyorum zaten regl olmuşsun salla gitsin ya
Hatırlıyorum seniBir zamanlar bende böyleydim herkesi delirtmiştim ama korku şüphe insanı delirtiyor diyecek bişeyim yok
EvettHatırlıyorum senişimdi gülüyon dimi o hallerine
Bi daha da şüpheli ilişki falan yaşama gözünü seveyim bi aynısından 50 konu daha kaldıramayız
Ben açmam da açacak olan kişileri bilemem bazen can sıkıntısından girip okuyorum yorumları hâla konu açan varBi daha da şüpheli ilişki falan yaşama gözünü seveyim bi aynısından 50 konu daha kaldıramayız
Sende bence pcos var polikistik over yani onun için de bi doktora git alttan muayene etmez zaten ultrason ile de belli oluyor. He stres olmuş da olabilirsin orası ayrı bi konu. Doğum kontrol hapına kafana göre mi başladın doktor mu verdiCivanperçemi ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım bu ay adetim düzene girecek mi stresten gecikme yaşamışım
Doktora gittim doktor verdi çikolata kisti var dedi pcos için daha belli değil adet ol hormon testi ver dediSende bence pcos var polikistik over yani onun için de bi doktora git alttan muayene etmez zaten ultrason ile de belli oluyor. He stres olmuş da olabilirsin orası ayrı bi konu. Doğum kontrol hapına kafana göre mi başladın doktor mu verdi
Ooo çikolata kistine dikkat et sen hamile miyim diye soruyorsun kız bi de. Senin hamile kalman zor ki çikolata kisti olan bir yakınım tüp bebekle zor hamile kaldı 7 sene sonundaDoktora gittim doktor verdi çikolata kisti var dedi pcos için daha belli değil adet ol hormon testi ver dedi
Aşkım şuan bekarım zaten evlenince düşünürüz onu da ama ben çok aksatmışım 3 senedir kontrole hiç gitmedim ve her ay olduğum adetim de çok ağrılı geçerdi ilaç bile fayda etmiyordu serum yada iğne yemeden ağrım kesilmiyordu bir de çok yoğun saç dökülmesi sorunlarım var şuan alt karnım büyümüş vaziyette sanırım ortaya pcos da çıkacak akne sorunu vs yaşıyorum bakalım hayırlısı artıkOoo çikolata kistine dikkat et sen hamile miyim diye soruyorsun kız bi de. Senin hamile kalman zor ki çikolata kisti olan bir yakınım tüp bebekle zor hamile kaldı 7 sene sonunda