gebelik ihtimali

djskdnemkx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Selam herkese son reglim 26 şubatta başlar gibi oldu 28 şubatta tam söküldü ve pıhtılı yoğun bir kanama geçirdim.Kanama 4 martta tamamen bitmişti ve erken gebelik testlerinden yaptım,negatif çıktı.Ama bugünlerde (10 marttan itibaren) bel ağrım,alt karın ağrım,kasık ağrım bazen de mide bulantım var.Yumurtlama dönemiyle mi alakalı yoksa başka bir şey mi kafam karıştı.

Hamile olabilirsin bir kan ver

İlişkilerim korunmalı ve vajinal olmadı ama korunma yönteminde bir sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası.Kontrol de etmiştim böyle bir şey söz konusu değil mantıklı düşününce ama işte vücudumdaki belirtiler beni şüpheye düşürüyor

Sana bir şey söyleyim mi imkansız üstü imkansız. Hayatı niye kendine zehir ediyorsun anlamıyorum. Cidden imkanı yok. Mümkün değil. Kendine bunu yapma. Ya da bilerek mi yapıyorsun burada hani sinir etmek için falan bilemedim. Bırak bu işin peşini. Mümkünatı yok

Neden bilerek yapayım? Endişe ettiğim bir şey sordum burda.Neyse,teşekkür ederim yorumun için.

Neden bilerek yapayım? Endişe ettiğim bir şey sordum burda.Neyse,teşekkür ederim yorumun için.
Reglin her zamanki gibi değil miydi bazen psikolojik de mide bulantısı olabilir ayrıca yumurtlama döneminde kasık ağrısı yaşanan bir durum bir de adet olmuşsun zaten 4 martta bitmiş bugün günlerden 13 mart hamile olsan da bu kadar çabuk belirti yaşamazsın bence

Test de yapmışsın negatif çıkmış tamamen emin olmak istiyorum dersen de kan testi yaptır ama bence yok

Emin ol her belirtiyi psikolojik olarak hissediyorsun bir zamanlar bende böyleydim sürekli aklımda bu ihtimal olduğu için psikolojik belirti hissediyorum sonuç adet oldum şüphelerim bitti. Stres herşeyin başlangıcı emin ol

Ben çok şükür ki dersimi aldım daha cinsel ilişki no hiç kimse için bu strese giremem daha 3-4 ayım heba oldu strestenn

Civanperçemi ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım bu ay adetim düzene girecek mi stresten gecikme yaşamışım

Civanperçemi ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım bu ay adetim düzene girecek mi stresten gecikme yaşamışım
Sende bence pcos var polikistik over yani onun için de bi doktora git alttan muayene etmez zaten ultrason ile de belli oluyor. He stres olmuş da olabilirsin orası ayrı bi konu. Doğum kontrol hapına kafana göre mi başladın doktor mu verdi

Doktora gittim doktor verdi çikolata kisti var dedi pcos için daha belli değil adet ol hormon testi ver dedi

Doktora gittim doktor verdi çikolata kisti var dedi pcos için daha belli değil adet ol hormon testi ver dedi
Ooo çikolata kistine dikkat et sen hamile miyim diye soruyorsun kız bi de. Senin hamile kalman zor ki çikolata kisti olan bir yakınım tüp bebekle zor hamile kaldı 7 sene sonunda

Ooo çikolata kistine dikkat et sen hamile miyim diye soruyorsun kız bi de. Senin hamile kalman zor ki çikolata kisti olan bir yakınım tüp bebekle zor hamile kaldı 7 sene sonunda
Aşkım şuan bekarım zaten evlenince düşünürüz onu da ama ben çok aksatmışım 3 senedir kontrole hiç gitmedim ve her ay olduğum adetim de çok ağrılı geçerdi ilaç bile fayda etmiyordu serum yada iğne yemeden ağrım kesilmiyordu bir de çok yoğun saç dökülmesi sorunlarım var şuan alt karnım büyümüş vaziyette sanırım ortaya pcos da çıkacak akne sorunu vs yaşıyorum bakalım hayırlısı artık

`