Gebelik ilk haftalarda aşırı şişkinlik,kıyafete sığamama , balon gibi şişme normal mi ? ?

beyaz mavi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
90
21
8
Ödem mi kilo mu daha ilk haftadan nedir bu ?
yaşayanlar var mı ? Acayip i sanki karnım gaz dolu önceden bol olan kıyafetlerim şimdi tam oluyor yada sıkıyor bunun sebebi nedir kilo mu aldım ben ilk günden 😲😲 deneyimli olanlar cevap verirmisinz lütfen

yaşayanlar var mı ? Acayip i sanki karnım gaz dolu önceden bol olan kıyafetlerim şimdi tam oluyor yada sıkıyor bunun sebebi nedir kilo mu aldım ben ilk günden 😲😲 deneyimli olanlar cevap verirmisinz lütfen
Coookkk normal. İlk haftalarda şişkinlik gerginlik oluyo hatta karnım tasla doldurulmuş gibi hissediyorum adet olamamak da var. Zamanla geçecek o his gidiyor.

Hadi ya bı anda ödem tutmuş gbi sistim ben bu hafta doktora gidicem muhtemel 5 6 haftalık diyecek bence ama bu kdr şişlik bilemedim bı an. Sanki birde akşama doğru daha artıyor şişkinlik karnım göğüslerim midem . Hadi onları anladım kollarıma ne oluyor 😂😂

Ben gebeliğimi ilk şişkinlik sebebiyle anlamıştım. Karnım her zaman dümdüz hatta hafif kaslıydı. Hamilelik testi yapana kadar karnım sanki zaten 3 aylık gebeymişim gibi şiş duruyordu. Adet öncesi şişkinliğim olmazdı hiç o yüzden anlamıştım.

Ben gebeliğimi ilk şişkinlik sebebiyle anlamıştım. Karnım her zaman dümdüz hatta hafif kaslıydı. Hamilelik testi yapana kadar karnım sanki zaten 3 aylık gebeymişim gibi şiş duruyordu. Adet öncesi şişkinliğim olmazdı hiç o yüzden anlamıştım.
Peki ne kdr zaman sonra geçti

Kilo da almışsınızdır, şişkinlik de olmuştur tartı ne diyor? Dahiliyeye de gidin.

Bazı insanlar 3. Aydan aonra geçiyor aslnda 4 aylık gbiydim başlarda. 3 aylıkken karnım geri düz oldu vs yazıyor ya ondan sordum. Hayır canm Yemem'de bir değişiklik iştah artışı yok hareketlerimde de ya ödemlesme var yada şişkinlik çünkü kilo almayı gerektirecek birşey yok

Benim bat a 5 gün var ama adetim cok duzensiz gününde gelmiyor hatta bazen 2 3 ay suruyor pcostan dolayi, dediginiz gibi 4 5 gündür karnım o kadar şiş ki, aç karnına bile olsam davul gibi sanki 7 aylik hamileymişim gibi duruyor acaba hamile miyimdir off 6 yıldır bekliyorum hayal kırıklığı yaşamaktan cok yoruldum

Back
X