Gebelik kadın doğummmmmmm

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
29
8
1
19
Merhaba arkadaşlar ben 34 haftalık gebeyim dün çamaşırları makineden çıkardım asıcaktım çamaşır sepeti ağır geldi ağır kaldırmış oldum astıktan sonra belim ağrıdı bebeğim iyimidir lütfen yardımcı olun birde sanki sabah uyandığımda karnım aşığıda gibiydi bana mı öyle geldi bilmiyorum ama ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim ALLAH korusun ağır kaldırınca bebek plesantadan ayrılma ihtimali var diyo bazı insanlar internette de öyle yazıyor RABBİM KORUSUN ALLAH’IM hepimizin bütün yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAH

Canım hiç aklını bulandırma bi kadın doğum acile git baksınlar için rahat etsin

İçinizi rahatlatmak için bi doktora görünün o zaman. Biz boşuna oyalamayalım sizi. Sepetin ağırlığını bilmiyoruz ne desek yalan olur

İçinizi rahatlatmak için bi doktora görünün o zaman. Biz boşuna oyalamayalım sizi. Sepetin ağırlığını bilmiyoruz ne desek yalan olur
Bir hafta sonra NTS giricem bulunduğum yerde de kadın doğum var napsam bilemedim sürekli ultrasona girmek de zararlı diyolar

Bir hafta sonra NTS giricem bulunduğum yerde de kadın doğum var napsam bilemedim sürekli ultrasona girmek de zararlı diyolar
kim diyo onu her duyduğunuza inanmayın bir şüpheniz varsa gidin doktora muayene olun forumda vakit kaybetmeyin kimse bilemez bunu

Allah korusun bi sıkıntı varsa ultrasondan daha fazla zarar verebilir yani bu benim düşüncem tabiki yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…