Gebelik kadın erkek için takviye

glsmshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
36
11
3
32
Kızlar merhaba bu benim için çok önemli lütfen yardımcı olun. Amh seviyeme baktırdım düşük geldi yaş 32. 4aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz amh düşük gelince hem kadın hem erkek için olan vitamin takviyeleri var ya inositol koenzim q10 içeren yumurtamayı destekleyen sperm kalitesini arttıran onlardan kullanmak istiyorum. Sizin kullanıp hamile kaldığınız yada fayda gördüğünüz hem kadın hem erkek için ayrı ayrı takviye öneriniz var mı

Kızlar merhaba bu benim için çok önemli lütfen yardımcı olun. Amh seviyeme baktırdım düşük geldi yaş 32. 4aydır çocuk istiyoruz korunmuyoruz amh düşük gelince hem kadın hem erkek için olan vitamin takviyeleri var ya inositol koenzim q10 içeren yumurtamayı destekleyen sperm kalitesini arttıran onlardan kullanmak istiyorum. Sizin kullanıp hamile kaldığınız yada fayda gördüğünüz hem kadın hem erkek için ayrı ayrı takviye öneriniz var mı
Koenzim q10, resveratrol, glutatyon, b12 seviyenize baktırın, d vitamini, l arginine, demir, alpha lipoic asit, omega 3

Koenzim q10, resveratrol, glutatyon, b12 seviyenize baktırın, d vitamini, l arginine, demir, alpha lipoic asit, omega 3
Canım işte bunların hepsinin bir arada olduğu takviyeler var onlardan kullanıp gebe kalanları spruyorum markası nedir

merhaba canım daha gebe kalmadım doktor önerisiyle yeni başladığım bi tane var içinde yok yok adı rpmax plus internettede eczanedede bulabilirsin biraz pahalı 1.550 almıştım 10 gündür kullanıyorum

İnstada bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda bütün vitaminlerimin bulunduğu kadın ve erkek için takviyeler var bende bu ay almayı düşünüyorum. İsimleri promenk act ve prowomen act..

Bende pharma supra life kullanıyorum erkek ve kadın olarak iki çeşidi var. Arkadaşım ve kuzeni ilk aydan hamile kaldı

Thanccs woman / Folifem monmy
eşim Thanccs one kullanıyor fiyatları pahalı ama ne gerekiyorsa bunların içinde var

Biz bir buçuk senedir deniyoruz eşim in-effect diye bir ilaç kullandı ilk aydan hamile olduğumu öğrendim

Back
X