Ne kadar geciktirinz. 12 temmuzda gebelik yokmuş onu saymayn şuan da çok yeni hamilesinizz tebrik ediyorumKızlar dün kan testi vermiştim 61.5 çıkmış. 12 temmuzda 1.20 ydi sizce iyi mi
Gecikme yok adetime 5 6 gün var. Bir de duphaston kullanıyorum 10 gün kullan demişti kadın doğum doktoru salı kontrolüm var . Yumurtlamam 6 temmuzda olmuştuNe kadar geciktirinz. 12 temmuzda gebelik yokmuş onu saymayn şuan da çok yeni hamilesinizz tebrik ediyorum
O zaman en kısa zamanda doktora görünün. İlaç ne için tam bilmiyorum gebelik için tehlikeli olabilir.Gecikme yok adetime 5 6 gün var. Bir de duphaston kullanıyorum 10 gün kullan demişti kadın doğum doktoru salı kontrolüm var . Yumurtlamam 6 temmuzda olmuştu
1.20 olan sayılmaz canım gebelik yokmuş. Daha yeni beta salgılanmaya başlamış. 2 gün sonra tekrar kan ver en az %66 artmış olmalı. Ve mutlaka aynı yerde kan ver.Kızlar dün kan testi vermiştim 61.5 çıkmış. 12 temmuzda 1.20 ydi sizce iyi mi
Ama regl 5 6 gün kala değer çok iyiGecikme yok adetime 5 6 gün var. Bir de duphaston kullanıyorum 10 gün kullan demişti kadın doğum doktoru salı kontrolüm var . Yumurtlamam 6 temmuzda olmuştu
Çok sevindim sağlıklı gebelik olsun inşallahKızlar dün kan testi vermiştim 61.5 çıkmış. 12 temmuzda 1.20 ydi sizce iyi mi
yani yumurtlama çatlama hangi günlerdi ve ne zaman ilişkiniz oldu. Bir de sat tarihi neydi ? ayyyy bu arada çok sevindim inşallaah sağlıkla kucağınıza alırsınızAy çok sevindim ben hissetmiştim valla artacağını konuşmuştuk sağlıkla gelişsin inşallah sana dedim ya illaki çatlama günü olmak zorunda değil die spermler 2 3 gün canlı kalıyor demekki spermler canlıymış ki döllenme olmuş sağlıkla büyüsin banda dua edermisin bacım
Güzel aşkım çok başındasın daha hadi hayırlı olsunKızlar dün kan testi vermiştim 61.5 çıkmış. 12 temmuzda 1.20 ydi sizce iyi mi
Kadın doğum doktoru gebelik olursa tutunsun olmaz ise adeti düzenlesin diye vermişti canımO zaman en kısa zamanda doktora görünün. İlaç ne için tam bilmiyorum gebelik için tehlikeli olabilir.
Dediğim gibi çok çok yeni hamilesiniz o yüzden sağlık ocağına ilaç için sorun
İnşallah canım benim dua edicem senin içinde hiç beklemiyordum yani biraz olursa mucize olacakAy çok sevindim ben hissetmiştim valla artacağını konuşmuştuk sağlıkla gelişsin inşallah sana dedim ya illaki çatlama günü olmak zorunda değil die spermler 2 3 gün canlı kalıyor demekki spermler canlıymış ki döllenme olmuş sağlıkla büyüsin banda dua edermisin bacım
Artar sen dikkat et kendine balım içime doğdu zaten inşallah bende hamile kalırımİnşallah canım benim dua edicem senin içinde hiç beklemiyordum yani biraz olursa mucize olacakinşallah artar düzenli
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese versin umarım düzenli de yükselirÇok sevindim sağlıklı gebelik olsun inşallahbu kadar erken öğrenmeye göre değer çok güzel gelmiş tebrik ediyorum
Tabikide benim regl günü 115 di daha kızımda regl 3 gün kalada 80 diGerçekten miii
İnşallah canım benim sağlıkla gelişimini görürüz ibşallahyani yumurtlama çatlama hangi günlerdi ve ne zaman ilişkiniz oldu. Bir de sat tarihi neydi ? ayyyy bu arada çok sevindim inşallaah sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah canım benim sağlıkla gelişimini görürüz ibşallahyani yumurtlama çatlama hangi günlerdi ve ne zaman ilişkiniz oldu. Bir de sat tarihi neydi ? ayyyy bu arada çok sevindim inşallaah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yaaa süper o zaman çok sevindimTabikide benim regl günü 115 di daha kızımda regl 3 gün kalada 80 di
Aminn pazartesi kan ver bakalım daha net çıkar yükselmeİnşallah canım benim sağlıkla gelişimini görürüz ibşallahyumurtlama 6 temmuzda gördüm. 7 temmuzda çatladı. 6 temmuz um 2 3 gün öncesi ilişki oldu birde yumurtlama günü sonra benim iki gün kokulu akıntım oldu kanamam oldu biraz. Monurol ve travazol kullandım. İyileştim yanma falan yoktu sadece akıntı oldu kokulu geçti ben asla olur diye düşünmedim bu süre zarfında. Sat 25 haziran
Yaaa süper o zaman çok sevindimAllah sana da güzel haberler aldırsın aminnn
Pazartesi değil salı kan günü canım ya küçük yerdeyim. Salı hem sağlık ocağına vericem aynı yerde hemde kadın doğuma kontrolüm vardı orda isterse vericem inşallahAminn pazartesi kan ver bakalım daha net çıkar yükselme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?