Gebelik kan sonucu kızlarr

Ne kadar geciktirinz. 12 temmuzda gebelik yokmuş onu saymayn şuan da çok yeni hamilesinizz tebrik ediyorum
Gecikme yok adetime 5 6 gün var. Bir de duphaston kullanıyorum 10 gün kullan demişti kadın doğum doktoru salı kontrolüm var . Yumurtlamam 6 temmuzda olmuştu

Gecikme yok adetime 5 6 gün var. Bir de duphaston kullanıyorum 10 gün kullan demişti kadın doğum doktoru salı kontrolüm var . Yumurtlamam 6 temmuzda olmuştu
O zaman en kısa zamanda doktora görünün. İlaç ne için tam bilmiyorum gebelik için tehlikeli olabilir.
Dediğim gibi çok çok yeni hamilesiniz o yüzden sağlık ocağına ilaç için sorun

Kızlar dün kan testi vermiştim 61.5 çıkmış. 12 temmuzda 1.20 ydi sizce iyi mi
1.20 olan sayılmaz canım gebelik yokmuş. Daha yeni beta salgılanmaya başlamış. 2 gün sonra tekrar kan ver en az %66 artmış olmalı. Ve mutlaka aynı yerde kan ver.

Ay çok sevindim ben hissetmiştim valla artacağını konuşmuştuk sağlıkla gelişsin inşallah sana dedim ya illaki çatlama günü olmak zorunda değil die spermler 2 3 gün canlı kalıyor demekki spermler canlıymış ki döllenme olmuş sağlıkla büyüsin banda dua edermisin bacım

yani yumurtlama çatlama hangi günlerdi ve ne zaman ilişkiniz oldu. Bir de sat tarihi neydi ? ayyyy bu arada çok sevindim inşallaah sağlıkla kucağınıza alırsınız

O zaman en kısa zamanda doktora görünün. İlaç ne için tam bilmiyorum gebelik için tehlikeli olabilir.
Dediğim gibi çok çok yeni hamilesiniz o yüzden sağlık ocağına ilaç için sorun
Kadın doğum doktoru gebelik olursa tutunsun olmaz ise adeti düzenlesin diye vermişti canım

İnşallah canım benim dua edicem senin içinde hiç beklemiyordum yani biraz olursa mucize olacak inşallah artar düzenli

yani yumurtlama çatlama hangi günlerdi ve ne zaman ilişkiniz oldu. Bir de sat tarihi neydi ? ayyyy bu arada çok sevindim inşallaah sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah canım benim sağlıkla gelişimini görürüz ibşallah yumurtlama 6 temmuzda gördüm. 7 temmuzda çatladı. 6 temmuz um 2 3 gün öncesi ilişki oldu birde yumurtlama günü sonra benim iki gün kokulu akıntım oldu kanamam oldu biraz. Monurol ve travazol kullandım. İyileştim yanma falan yoktu sadece akıntı oldu kokulu geçti ben asla olur diye düşünmedim bu süre zarfında. Sat 25 haziran.

İnşallah canım benim sağlıkla gelişimini görürüz ibşallah yumurtlama 6 temmuzda gördüm. 7 temmuzda çatladı. 6 temmuz um 2 3 gün öncesi ilişki oldu birde yumurtlama günü sonra benim iki gün kokulu akıntım oldu kanamam oldu biraz. Monurol ve travazol kullandım. İyileştim yanma falan yoktu sadece akıntı oldu kokulu geçti ben asla olur diye düşünmedim bu süre zarfında. Sat 25 haziran
Tabikide benim regl günü 115 di daha kızımda regl 3 gün kalada 80 di
Yaaa süper o zaman çok sevindim Allah sana da güzel haberler aldırsın aminnn

Aminn pazartesi kan ver bakalım daha net çıkar yükselme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…