Gebeliğe Hazırlık Gebelik kan testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar 12 Nisan için kadın doğumdan randevu almıştım, yani pazartesi günü için. Belki randevu bulamam diye garantiye almak istedim. Yumurtlama günü uygulamaya göre bildiğiniz gibi 29 veya 30 Mart görünüyordu. O günlerde çok kasık sancim oldu. Ve bitmedi. Adetime 4-5 gün kaldı. Yumurtlama günlerimden bu günlere kadar azalarak devam etti sancilarim. Dün çok sancım oldu. Kalçama doğru olan bel kısmım çok ağrıdı ve carpintim da oluyor. Ayaklarıma da çok ağrı girdi, kendimi koltuğa attım ve oh ve dedim o kadar ağrım olmustu. Ondan öncesinde de çaydan çok tiksinmiştim. Kahve bile içemedim çaydan tiksindiğim gun. Pazartesi randevumu iptal etmesem de gebelik testi için kan versem çıkar mı sizce? Carsamba veya Perşembe adet günüm. Eczaneden alınan gebelik testlerinden istemiyorum artık çünkü o testte çıkmayıp kanda çıkan çok olmuş, herkes moralinizi bozar direk kan verin diyor

Devlet Hastanesi'nde ücret ödenmiyor diye biliyorum doğru dimi? Birisi YouTube da yoruma kan testi çok pahalı falan yazmış
Devlet hastanelerinde ücret alınmaz. Özel hastanelerdir o. Sadece diğer aya muayene ücretiniz çıkar tabi ilaç vs alırsanız o da 8-10 ₺ civari

Sizce erken mi adete 3-4 gün kala yaptırmak
Onuda sordum en az 3 veya 4 gun gececekmis yok ya palavra gayat iyi 3 gun kala ben 1 ay once gebeligimde adetime 1 gun gecince silik cizgiyle ogrenmistim eger bir iki gun once yaptirayimisim cikacakmis 13 cikmisti adet 1 gun gecince 2 gun once olaydi 10 falan cikacakmis benimki meraktan sordum daha 7 gun var adete benim yarindan itaberen

Onuda sordum en az 3 veya 4 gun gececekmis yok ya palavra gayat iyi 3 gun kala ben 1 ay once gebeligimde adetime 1 gun gecince silik cizgiyle ogrenmistim eger bir iki gun once yaptirayimisim cikacakmis 13 cikmisti adet 1 gun gecince 2 gun once olaydi 10 falan cikacakmis benimki meraktan sordum daha 7 gun var adete benim yarindan itaberen
Yani yaptırsam çıkar mı

Yani yaptırsam çıkar mı
4 gun kala yaptirsan cikar sanirim 1 gun gecince yaptirdigimda 13.15 cikmisti demek bir gun once yaptirsam 10 kusurlerde cikacakmis ama ben 21 gunde bir adet göruyorum ondan once dusuk cikio ogrendim 2 haftalik oluyor senin adetin 28 gunde birse daha iyi cikar benim rakamdan biraz buyuk cikar

Devlet hastanesinde kanda gebelik testi yaptırmak için randevu almak şart mı? Yani doktora mi söylemek gerek yoksa direk kan alma yerine mi gidiliyor
Devletimi bilmiyordum hafta sonu oldugu icin ozelin direk aciline meraktan sordum ben beta hcg yaptircam dedim ne kadar ucreti dedim 15 tl dedi direk sordum yapiyormusunuz evet dedi adeti sordu bende masus duzensuz ki dedim oda adet 4 gun gecmesi lazim dedi yinede yapalim dedi neyse biraz daha bekleyim sedim 7 gun var adetimide erken daha cikmaz dedim cumartesi yaptircam adete 3 gun kala yada yapyirmam adetimi beklerim hayal kirikligi olmasin

Back
X