Gebelik kanama

hazanyeli_28

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
346
388
23
Arkadaslar 8 haftalik hamileyim acilde igne ve progestan verdiler iki gun hastanede yattim gecmisti doktorum surekli yat hapida 1 hafta kullan dedi bugun taburcu oldum eve geldim dolaba egilip kiyaftimi aldim yine bi agrı saplanip biraz kanamam oldu cok korkuyorum suan kv bakiyor varmi basina gelen mubarek gun bana dua edin tuvalete gitmeye korkar oldum :(

Geçmiş olsun inşaAllah düzelir bir an önce kanamanız. Daha dikkatli olun lütfen gerekirse tuvalete bile tek gitmeyin :KK43: Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Canım bende 7hafalık hamileyim bir haftadır kanamam var 1haftadır progestan kullanıyorum fitil olarak kesem yerinde kanımda iyi ama hala sonucumu alamadım bol bol dua et herşey allahtan rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah

Canım bende 7hafalık hamileyim bir haftadır kanamam var 1haftadır progestan kullanıyorum fitil olarak kesem yerinde kanımda iyi ama hala sonucumu alamadım bol bol dua et herşey allahtan rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah
Sanada Allah sifalar versin yavrunu bagslasin canim bebegm iyi ama ne zaman bitecek bilmiyorum :(

Evet ilk gebelikte özellikle daha zor diyorlar sabret ilk 8 hafta tehlikeli derler iyice uzan sürekli ayağının altına yastık koy öyle yat cok ta kendini yorma

Benim de olmuştu çok kötüydü. Hem de iki kere oldu. Büyük bir kanama alanı oluşmuştu. Kanın rengi açık değilse içerde kalan kan gelmiş olabilir. Doktorum bana öyle söylüyordu kan siyah ya da kahverengiyse korkma ama açık renkse hemen gel diyordu. Rabbim bu mübarek günde şifa versin bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alın inşallah.

İlaç bitti mi? Doktoru arayıp sor..

Benim 9 haftalıkken kanamam olmuştu. İğne ve fitil olarak progestan kullandım. İlaç kullanırken tekrar kanamam olunca doktoru aradım 3 günde 1 olmam gereken iğneyi hemen yaptır dedi asm ye gidip yaptırmıştım.
Doktor yönlendirir seni ara bir şekilde. Stres yapma..

Ablamda ve kuzenimin eşinde de oldu. Çok şükür geçti ve sağlıklı evlatları oldu. Bu arada ikisinin de bebeği erkekti. Belki bir bağlantı vardır diye düşündürmüştü beni.

İlaç bitti mi? Doktoru arayıp sor..

Benim 9 haftalıkken kanamam olmuştu. İğne ve fitil olarak progestan kullandım. İlaç kullanırken tekrar kanamam olunca doktoru aradım 3 günde 1 olmam gereken iğneyi hemen yaptır dedi asm ye gidip yaptırmıştım.
Doktor yönlendirir seni ara bir şekilde. Stres yapma..
Ilaca bugun basladim iki gunde hastanede ictim bir hafta kullan dedi igne vermedi kendi doktoruma yarin gidecegm nasipse

Ilaca bugun basladim iki gunde hastanede ictim bir hafta kullan dedi igne vermedi kendi doktoruma yarin gidecegm nasipse

Ben ilaç bitti gibi düşündüm. Aynı şekilde olmuş sana da. Korkman normal ama olabiliyor arada. Yat dinlen hiç bir şey yapma. Sadece tuvalete kalk.
Doktor bana 10 gün rapor vermişti. O ara kanama olunca hemen doktora gitmiştim usg de bakıldı bebeğin keyfi yerinde demişti..
10 gün sonra işe gittim. Çok şükür oğlum 20 aylık..
Aşırı stres yapma kafanı meşgul et..

Canım geçmiş olsun öncelikle benim de bir tanıdığımda olmuştu gebelik kesesinde yırtılma olmuştu onun ilaç kullandı bir hafta kadar kanaması oldu sonra azaldı ve şimdi 6 aylık oldu bile hiç korkma canım rabbim inş sana bağışlar

Arkadaslar 8 haftalik hamileyim acilde igne ve progestan verdiler iki gun hastanede yattim gecmisti doktorum surekli yat hapida 1 hafta kullan dedi bugun taburcu oldum eve geldim dolaba egilip kiyaftimi aldim yine bi agrı saplanip biraz kanamam oldu cok korkuyorum suan kv bakiyor varmi basina gelen mubarek gun bana dua edin tuvalete gitmeye korkar oldum :KK43:
Canım o duyguyu çok iyi bilirim . Ama bana doktorum çok az miktarda olan kanamalar önemsiz bu haftalarda bebek rahme yerleştiriği için yerleşme kanaması olur demişti. İlk önce kanamam oldu acile gittim rhogam iğne yapıldı ve 1 2 hafta progestan kullandım. 1 kere daha oldu kanamam ama doktor önemli değil deyince rahatladım. Dediğn gibi tuvalete gitmeye korkuyordum içimde bi cızzzzlama ile. Şu anda oğlum 8aylık çok şükür .
İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Sürekli yat ayaklarının altına bi yastık falan koy. Bişey olmaz inşallah.

Ablamda ve kuzenimin eşinde de oldu. Çok şükür geçti ve sağlıklı evlatları oldu. Bu arada ikisinin de bebeği erkekti. Belki bir bağlantı vardır diye düşündürmüştü beni.
Aynen ben ve 3 arkadaşımda daha oldu hepimizn ki erkek. Var mı acaba bi ilgisi :KK57:

Benimde oğlum var ve hamileligim boyunca ciddi kanamalar atlattım. Yemek ve wc dışında ayağa kalkmam yasaktı hem yatmam gerekiyordu. Ama bu şekilde kanamalı geçiren kız çocuğu olan tanıdıklarım da var.
Doktora bunun nedenini sorduğumda asla bilemeyeceklerini bunun için rahmi açıp bakmaları gerektiğini söylemişti.
4 ay kadar igne ve ilac kullandim

Back
X