gebelik kanama

beautifulgirl 25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
18
2
1
33
kızlar merhabalar 10 haftalık hamileyim gece uyandım hapşırdım kıpkırmızı kanamam oldu zaten düşük tehlikem var ama kanamalarım azalmıştı şimdi doktorada gitmiorm gitsem daha çok artacak.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Canım o kanama zaten olacak mış hapşırınca sadece o an olmuş adet döneminde de olur öyle bende bazen. İnşallah mühim bi şey yoktur.

Kıyamam ya inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur üzülmeyin lütfen olacağı varmış demekki

gebelikte kanama normal değil tabi ama hapşurunca olması da yine hapşuruk ile orada birikmiş olan kanın dışarı belki daha hızlı atılması demek . artı bi kanama değildir.
doktora gidin

Maalesef düşürüyorum parçalar gelmsye başladı zaten hastaneye gitmeden düşmüş meleğim
evet düşük başlamış . kürtaj olacaksınız muhtemelen
aynı haftalarda düşük yapmıştım . zaten kanama az az oluyordu.
sonra 10+2 de kanama arttı . adet kanamasına döndü. doktora gittiğimizde artık kalbi atmıyordu.
kürtaj yaptılar .
sağlıklı gebeliklerde düşük olmaz . bana söylenen buydu. bebek sağlıklı değilmiş dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…