arkadaşlar daha çok yeni bi hamileyim ama bu kaşıntılardan çıldırıyorum daha 2 aylık bile değil yani bebek ama deli gb kaşınıyorum vücudumun her yeri hemde saçımdan tutta ayağımın altına kadar bu normal bi durummu ve nasıl geçer acil yardımlarınızı bekliyorum
ayy cok fena bısey ben de 2 aylık gebeyım tatlı tatlı cok fena kasınıorum doktorum bı jel verdı onu kullanıorum doktora gıt cnm once test yapması lasım
arkadaşlar daha çok yeni bi hamileyim ama bu kaşıntılardan çıldırıyorum daha 2 aylık bile değil yani bebek ama deli gb kaşınıyorum vücudumun her yeri hemde saçımdan tutta ayağımın altına kadar bu normal bi durummu ve nasıl geçer acil yardımlarınızı bekliyorum
Doktorum hamilelikte hormonlarımız değiştiği için normalde dokunmayan yediğimiz bazı şeylerin hamilelikte kaşıntı yapabileceğini söylemişti. Ben sanırım 6-7 aylık hamileyken çektim o sıkıntıyı.İlaç da kullanamadığımdan aktardan kil alıp, sulandırıp onu sürmüştüm. Kuruyana kadar bekletip duş almıştım. Bayağı rahatlatıyordu.