gebelik kaşıntısı

cms0773

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
99
2
36
İstanbul
arkadaşlar daha çok yeni bi hamileyim ama bu kaşıntılardan çıldırıyorum daha 2 aylık bile değil yani bebek ama deli gb kaşınıyorum vücudumun her yeri hemde saçımdan tutta ayağımın altına kadar bu normal bi durummu ve nasıl geçer acil yardımlarınızı bekliyorum

ayy cok fena bısey ben de 2 aylık gebeyım tatlı tatlı cok fena kasınıorum doktorum bı jel verdı onu kullanıorum doktora gıt cnm once test yapması lasım

bendede var aynı sıkıntı 5 aylık hamileyim ama doktorum çok normal dedi bir şey kullanmıyorum

normal canım bende de vardı tabi başlarda benim özellikle karnım belim göğüslerim kaşınıyordu ..haftalar ilerledikçe geçiyor

Merhabalar;

Doktorum hamilelikte hormonlarımız değiştiği için normalde dokunmayan yediğimiz bazı şeylerin hamilelikte kaşıntı yapabileceğini söylemişti. Ben sanırım 6-7 aylık hamileyken çektim o sıkıntıyı.İlaç da kullanamadığımdan aktardan kil alıp, sulandırıp onu sürmüştüm. Kuruyana kadar bekletip duş almıştım. Bayağı rahatlatıyordu.

Geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…