Gebelik kaybi yasayanlar dertleselim....

sazem123

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
23
3
16
29
Selam ben 27 yasinda 2 yillik evliyim ve bu sene genetik sebeple 3 aylik gebeligim bitti ellerimin arasindan kayıp gitti... cevremde hamile kalanlar oldu ve gostere gostere yasiyorlar herseyi sen ne hissediyosun kimsenin umrunda degil....8 ay oldu hala kotuyum hala gizli gizli agliyorum esime caktirmiyorum ama hala etkisindeyim. Yeniden istiyoruz bi kac aydir deniyoruz ol diyince hemende olmuyor.. belki benim gibi boyle bi yerlerde birileri vardir diye icimi dokmek istedim.....

Selam ben 27 yasinda 2 yillik evliyim ve bu sene genetik sebeple 3 aylik gebeligim bitti ellerimin arasindan kayıp gitti... cevremde hamile kalanlar oldu ve gostere gostere yasiyorlar herseyi sen ne hissediyosun kimsenin umrunda degil....8 ay oldu hala kotuyum hala gizli gizli agliyorum esime caktirmiyorum ama hala etkisindeyim. Yeniden istiyoruz bi kac aydir deniyoruz ol diyince hemende olmuyor.. belki benim gibi boyle bi yerlerde birileri vardir diye icimi dokmek istedim.....
Çok haklısınız afedersiniz işedikleri testi bile sosyal medyada gözümüze sokuyolar doğru değil bence uzak durun herkesle ben öyle yapmıştım şu an daha iyi hissediyom kendimi

Bende bir ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim. Benim ikinci gebeliğimdi ama ilk de olsa ikinci de olsa acısı aynı oluyor. Böyle hassas zamanlarda etraftan ince düşünce beklememek gerekiyor sanırım. Kimse yaşamadığı şeyin acısını idrak edemiyor maalesef

Benimde geçen ay 6 haftalık gebeliğim sonlandı sağlıksız gebelik dedi doktor .bende çok üzgünüm bazen acaba hiç mi anne olamayacağım diyorum. Psikoljim hormonlarım yerlerde...

Back
X