Gebelik kaybından sonra hamile kalmadım

mihra3000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
6
0
1
23
Merhaba bir sorum olacaktı bir yıl önce 20 haftalık erken doğum yaptım hâliyle ölü doğdu kızım üzerinden Bir yıl geçti iki ay klomen+ovitrella kullandım olmadı bı ayda femera+ovitrella kullandm yine gebe kalamiyorum kızım da aynı klomenle gebe kalmıştım üzerinden bir yıl geçmesine rağmen gebe kalamadim aynı durumu yaşayan varmı yardımcı olurmusnz

Tüm kan testlerinizi verin, özellikle prolaktin. Estradiol baktırın belki yumurta kalitesiz oluyordur

Tüm kan testlerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı yumurtam gelişiyor ama catlamiyor iğneyi de kullanıyorum ama hala tutmadı

Merhaba, başınız sağolsun. Rahim filmi cektirdiniz mi? Tüplerde ve rahimde bir tikaniklik olabilir mi? Folik asit kullanıyor musunuz? Ovitrelleye ragmen yumurtanız büyümüştü ama catlamamisti bunu doktor mu söyledi? Yaşınız kaç? Hiç bir problem yoksa tutar eninde sonunda.

Hayır rahim filmi cektirmedim henüz folik asit kullanıyorum evet doktor söyledi yumurtam gelişiyor ama iğneyi vuruyoruz catlamiyor 24 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…