Kızlar şu sıralar çok zor geçiyor.3yıllık evliğim ve eşimin spermlerin problem olduğu normal yolla hamile kalamazsın dediler.Geçen yıl tüp bebek denedik ve ikiz ggebelik oluştu fakat kalp atışları hiç olmadı
gelişimleride durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım.Eşim ilaçlar kullanmaya başladı bitkisel ve doktorun verdiği biraz yükseldi değerler ve 1 yıl daha geçti.Bir kaç ay sonra tekrar tüp bebek denemeyi düşünürken rabbimden bir mucize geldi ve bu ay adetim gecikti.test yaptım pozitif çıktı.Okadar sevindikki anlatamam.Ama daha önce yaşadığımız şeyler yüzünden sürekli içimizde bir korku vardı ve hemen ertesi güne yani bu çarşamba gününe randevu aldık doktora gittik.Doktor vajinal muayene etti ve keseyi göremiyorum dedi
o an yıkıldık.Doktor küçük olduğu içinde gözükmeyebilir dedi ama dış gebelik riskinide düşünmemiz gerektiğini söyledi
sevincimiz kursağımızda kaldı yine.Kandanda bir bakalım dedi doktor ve değerim 786,23 çıktı.Hesaba görede 5hafta 2günlüktü.Pelvik doppler çekelim dedi doktor ve ondanda gözükmüyo %50 %50 diyolar şuanda.Dış gebeliğinde iç gebeliğinde kesesi ve bulgular gözükmüyo
2günde bir hem dopplere hemde kandan bakılacakmış kan değerimin katlanması gerekiyormuş ve bugün kan vermeye gidicem.Bu belirsizlik okdar kötüki.Böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa bana birşeyler yazsın lütfen
((( ve en önemlisi ben keseyle ilgili yazılarda hiçbir doktorun onlardan doppler istediğini görmedim doktorlar öyle istekten bulunmamış ama benden istediler ve 2 günde bir.Bu durumda kafamı karaştırıy
kadar sık girmem normal gibi gelmiyo çnkü normal vajinal kontrol gibi olmuyor.Çok ağrılı oluyor.İç gebelikse bukadar vajinadan kurcalanması tehlikeli değilmi???
Yazım uzun oldu kızlar ama
Buarada dualarınızda bekliyorum arkadaşlar....

Buarada dualarınızda bekliyorum arkadaşlar....