Gebelik kesem köşede imiş lütfen yardım :(

Zeyno Seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
95
49
38
36
Merhaba Sevincim kursağımda kaldı , 5. Haftamda cuma günü kese görmeye gittim , DR şunu dedi ' kesenin yerini sevmedim cok köşede , 10 gün bekleyelim , değişmez ise alırız ...'
yıkıldım üç gündür kendimde değilim kesenin yeri değişebilir mi bilmiyorum nolacak şimdi cok üzgünüm dr güveniyorum ama başka doktora da gitsem mi bilmiyorum . 10 gün sonra gidip belli olacak öyle üzgünüm ki .

Cnm baska doktora gıt bakalım ams daha cok yenı hersy doktorun dediği gibi olmayabilir biraz beklersen Banada o haftalarda dıs gebelik olabilir demişlerdı sımdı hamıleym sıkma canını lütfen

Cnm baska doktora gıt bakalım ams daha cok yenı hersy doktorun dediği gibi olmayabilir biraz beklersen Banada o haftalarda dıs gebelik olabilir demişlerdı sımdı hamıleym sıkma canını lütfen
Diyorum ki on gün sonra gidip verdiği karara göre başka dr a da sorayım , allahım insan kabullenmek istemiyor iste dua et olur mu Sevincim kursağımda kalmasın, kesem canım kesem yerine gelsin inşallah

Diyorum ki on gün sonra gidip verdiği karara göre başka dr a da sorayım , allahım insan kabullenmek istemiyor iste dua et olur mu Sevincim kursağımda kalmasın, kesem canım kesem yerine gelsin inşallah
Insalah cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olur ınsalh duacıyim Rabbım kalbine göre verir inşallah

Merhaba 5 haftalik hamileyim dr muaynesinde kese baya yukarda gelmisti ertesi gun 2 3 damla acik renk kanama ile dr a gittim kese etrafinda bi sorun olmadigini soyledi ve 1 doz proluton depot ıgne verdi ama ulstrasyonda kese biraz daha asagida geldi siziin sonuclariniz nasi oldu

Bencede baska bir doktora daha git. En azindan ilerde icinde süphe kalmaz acaba baska doktora gitseydim aldirmak zorunda kalmazmiydim diye. Sen git icini ferah tut hersey düzelir insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…