Gebelik kesem köşede imiş lütfen yardım :(

Zeyno Seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
95
49
38
36
Merhaba Sevincim kursağımda kaldı , 5. Haftamda cuma günü kese görmeye gittim , DR şunu dedi ' kesenin yerini sevmedim cok köşede , 10 gün bekleyelim , değişmez ise alırız ...'
yıkıldım üç gündür kendimde değilim kesenin yeri değişebilir mi bilmiyorum nolacak şimdi cok üzgünüm dr güveniyorum ama başka doktora da gitsem mi bilmiyorum . 10 gün sonra gidip belli olacak öyle üzgünüm ki .

Cnm baska doktora gıt bakalım ams daha cok yenı hersy doktorun dediği gibi olmayabilir biraz beklersen Banada o haftalarda dıs gebelik olabilir demişlerdı sımdı hamıleym sıkma canını lütfen

Cnm baska doktora gıt bakalım ams daha cok yenı hersy doktorun dediği gibi olmayabilir biraz beklersen Banada o haftalarda dıs gebelik olabilir demişlerdı sımdı hamıleym sıkma canını lütfen
Diyorum ki on gün sonra gidip verdiği karara göre başka dr a da sorayım , allahım insan kabullenmek istemiyor iste :( dua et olur mu Sevincim kursağımda kalmasın, kesem canım kesem yerine gelsin inşallah :(

Diyorum ki on gün sonra gidip verdiği karara göre başka dr a da sorayım , allahım insan kabullenmek istemiyor iste :KK43: dua et olur mu Sevincim kursağımda kalmasın, kesem canım kesem yerine gelsin inşallah :KK43:
Insalah cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olur ınsalh duacıyim Rabbım kalbine göre verir inşallah

Merhaba 5 haftalik hamileyim dr muaynesinde kese baya yukarda gelmisti ertesi gun 2 3 damla acik renk kanama ile dr a gittim kese etrafinda bi sorun olmadigini soyledi ve 1 doz proluton depot ıgne verdi ama ulstrasyonda kese biraz daha asagida geldi siziin sonuclariniz nasi oldu

Merhaba Sevincim kursağımda kaldı , 5. Haftamda cuma günü kese görmeye gittim , DR şunu dedi ' kesenin yerini sevmedim cok köşede , 10 gün bekleyelim , değişmez ise alırız ...'
yıkıldım üç gündür kendimde değilim kesenin yeri değişebilir mi bilmiyorum nolacak şimdi cok üzgünüm dr güveniyorum ama başka doktora da gitsem mi bilmiyorum . 10 gün sonra gidip belli olacak öyle üzgünüm ki .
Bencede baska bir doktora daha git. En azindan ilerde icinde süphe kalmaz acaba baska doktora gitseydim aldirmak zorunda kalmazmiydim diye. Sen git icini ferah tut hersey düzelir insallah canim

Back
X