- 18 Eylül 2023
- 12
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi gizemlibiri90928
-
Bende boyleyken 2 3 haftalikdi ultrason gosteriyo tahmini zaten sana demedilermi bu arada kesenin yuvarlak olmasi lazim şekili bozuk olunca normal gebelik olmuyor5 Ağustos da kimyasal gebelik yaşadım 2 hafta kanamam sürdü daha sonra ilişkiye girdim 2 hafta sonra beta hcg 350 çıktı bi iki gün sonra da 1500 olup vajinal ultrasonla keseyi gördüm fakat kese normal mi ve yanındaki yazılara anlam veremedim kesenin kaç mm olduğunu ve bebeğin kaç haftalık olduğunu anlayabilecek olan varsa bilgi verebilir mi
Evet çok erken olduğu için küçük olduğunu düşünüyorum ben de fakat 2-3 haftalıkta kese görünmez diye biliyorumBende boyleyken 2 3 haftalikdi ultrason gosteriyo tahmini zaten sana demedilermi
Yok nokta kadar gozukuyor bende yuvarlak nokta gozukdu sonra buyuyor zatenEvet çok erken olduğu için küçük olduğunu düşünüyorum ben de fakat 2-3 haftalıkta kese görünmez diye biliyorum
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz valla ben de küçük olduğunu düşünüyordumYok nokta kadar gozukuyor bende yuvarlak nokta gozukdu sonra buyuyor zaten
Merak etme bende gebeligimi çok erken fark ettim o yuzden ilk vajinalde nokta gozukdu zaten 5haftaya kadar bebekde gozukmuyor artik 7 8 haftada bebekde kalp atişida goruyorsun sabirli olmak lazim sadeceÇok teşekkür ederim içime su serptiniz valla ben de küçük olduğunu düşünüyordum
Doktor 15 gün sonra gel dedi ama ne için gel dediğini anlayamadım . Evet dediğin gibi bu süreçte çok sakin ve sabırlı olmak gerekiyorMerak etme bende gebeligimi çok erken fark ettim o yuzden ilk vajinalde nokta gozukdu zaten 5haftaya kadar bebekde gozukmuyor artik 7 8 haftada bebekde kalp atişida goruyorsun sabirli olmak lazim sadece
Aslinda vajinalde çok erken fark ediliyor karinda çok zor gorunuyor zaten belli buyumesi lazim kesenin filanBu beta değerine göre kesenin görünmesi bile çok iyi bence. Benim beta değerim sizinkinin 2 katıyken görünmemişti doğru düzgün. Ama o yazılan sayılardan bir şey anlamıyorum ben de.
Kese yuvarlak gibi görümüyor bende ondan biraz şüphelendimBende boyleyken 2 3 haftalikdi ultrason gosteriyo tahmini zaten sana demedilermi bu arada kesenin yuvarlak olmasi lazim şekili bozuk olunca normal gebelik olmuyor
15gun sonra belli bir sure geçiyor çunki artik kesenin 4 5 haftalik filan olmasi lazim o sureye gelişim devam ediyormu onu kontrol edicek banada öyle soylemiştiDoktor 15 gün sonra gel dedi ama ne için gel dediğini anlayamadım . Evet dediğin gibi bu süreçte çok sakin ve sabırlı olmak gerekiyor
Evet biz de vajinal ultrason ile zar zor görebildik ama benim değerim çok daha yüksekti. Vajinal ultrasondan önce o yüksek değerle hiçbir doktor karından göremedi.Aslinda vajinalde çok erken fark ediliyor karinda çok zor gorunuyor zaten belli buyumesi lazim kesenin filan
Ben 3 4haftalikken kesem normal şekilde çikmamişti ultarasonda doktorum beni uzmemek için bana soylemedi ama hastanede çalişan yakinim soyledi kesenin formu iyi gozukmuyor doktorum muhtemelen gelişimi durmuşdur dedi kahverengi lekelenmelerimde vardi bu onceki ultrason kagidimdaydi yeniden girdim ama artik 4 5 haftalik ve kese yuvarlakdi gelişimi devam ediyordu yani doktorda şaşirdi umudunu kayb etme bazen goruntu öyle çika biliyormuşKese yuvarlak gibi görümüyor bende ondan biraz şüphelendim
Belkide bebegin yerleşimindende kaynakli ola biliyor bazen öyle bir yere tutunuyorlarki ultrason zorlaniyor ama onemli olan saglikli olmasi bende zayifim ama hep vajinalden iyi gozukuyor ama ilk gebelikde vajinalden hic bakmaya gerek olmadi meselaEvet biz de vajinal ultrason ile zar zor görebildik ama benim değerim çok daha yüksekti. Vajinal ultrasondan önce o yüksek değerle hiçbir doktor karından göremedi.
Hangisini kese olarak görüyorsunuz siz belki sağdakini kese anladınız . Sol üstteki küçük keseBelkide bebegin yerleşimindende kaynakli ola biliyor bazen öyle bir yere tutunuyorlarki ultrason zorlaniyor ama onemli olan saglikli olmasi bende zayifim ama hep vajinalden iyi gozukuyor ama ilk gebelikde vajinalden hic bakmaya gerek olmadi mesela
Onu senin ultrasona soylemedimHangisini kese olarak görüyorsunuz siz belki sağdakini kese anladınız . Sol üstteki küçük kese
Ah öyle mi ben de telaşlandım. Bana biraz şekilsiz gibi geldi de küçük olduğundan kaynaklı büyük ihtimalle.Onu senin ultrasona soylemedim
Evet daha kuçuk bir sorun olursa ileri haftalarda belli olucak şu an kesin birsey soylenemez inşallah saglikli olurAh öyle mi ben de telaşlandım. Bana biraz şekilsiz gibi geldi de küçük olduğundan kaynaklı büyük ihtimalle.
Teşekkür ederimEvet daha kuçuk bir sorun olursa ileri haftalarda belli olucak şu an kesin birsey soylenemez inşallah saglikli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?