1400 değerle görünmemesi çok normal benimde 1500ken görünmemişti gebelik haftanda küçük zaten benim 5+4tü galiba kese ve kalp atışını görmüştük endişelenme lütfen
değerin gayet güzel bence niçin dış gebelik riski var dedi anlayamadım inşallah keseyide kalp atışınıda görürsünüz.
canım sakın endişelenme bende 5+3 haftalık hamileydim doktora gittim karnımdan baktı bebek yok dedi dış gebelik ameliyat günü verdi hemen başka doktora gittim vajinal ultrasonla baktı kesede bebekde vardı sakin ol
benim bildiğim bhcg değeri 3000 lerin altında ise kese görünmez... biraz daha bekleyin... erken henüz...ben 5 hafta 4 günlükken gitmiştim ve görmüştük...daha önce gitmemiştm doktora... özellikle bira beklemiştim... 10 gün gecikme olunca gitmiştim...
Merhabalar banada yardımcı olur musunuz 1 ay denedik eşimle çocuk istiyoruz nasip kısmetse ben o ay için 2 ağustosa adet olucaktım 2 Temmuz'a ilk adetimi görmüştüm çünkü sonra 2 gün geçti kanamam oldu korktum doktora gittim benimle hiç ilgilenmedi başka bir doktor araştırdım haftaya tekrar gel kese gözükmüyor dedi eğer varsa kocaman gözükür dedi sizce bu gözükmemesi nedir neden gözükmez kese
Lütfen bana anlatırmısın hiç birşey bilmiyorum bu gebelikle alakalı zaten tek kız çocuğuyum hiç arkadaşım yok kendimi anlatıp paylaşabileceğim tek kişi annem başka kimsem Yok bana yardımcı olurmusun ne olur bu kese neden gözükmez birde adetten sonrada gözükür mü kese yani hamilelik varsa benim adet sandığım yerleşme kanamasıysa gözükür değilmi
Tabiki anlatırım benim kesem 1 ay sonra görüldü üç kez doktora gittim o ara keseyi görmek için dış hebelk olabilr dedi doktor çok korktm ama sonra sonunda ufakta olsa keseyi gördü doktor bebek 1,5 aylk olmuştu düşün herşey olacağna varır bebek belki geç dölllendi son adet tarihinden
Tabiki anlatırım benim kesem 1 ay sonra görüldü üç kez doktora gittim o ara keseyi görmek için dış hebelk olabilr dedi doktor çok korktm ama sonra sonunda ufakta olsa keseyi gördü doktor bebek 1,5 aylk olmuştu düşün herşey olacağna varır bebek belki geç dölllendi son adet tarihinden