Gebelik kesesi 2 hafta geriden geliyo..lutfen yardimmm???

DERMUR1107

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
3
1
1
33
Kızlar Biraz once doktordaydim bebegim 8 haftalik ama kese 6 haftalik gozuktu kalp atislari normal..haftaya tekrar gel dedi doktor.okudugum konularda hep bebek kayiplarindan bahsetmiş bu durumu yaşayanlar..ben 1 hafta evde kafayi yerim heralde lutfen bilenler yardimci olabilirmi ne gibi sonuclar doguruyor bu durum

Kızlar Biraz once doktordaydim bebegim 8 haftalik ama kese 6 haftalik gozuktu kalp atislari normal..haftaya tekrar gel dedi doktor.okudugum konularda hep bebek kayiplarindan bahsetmiş bu durumu yaşayanlar..ben 1 hafta evde kafayi yerim heralde lutfen bilenler yardimci olabilirmi ne gibi sonuclar doguruyor bu durum

8 yıl önce ilk gebeliğimde ayni sorunu yaşadım bebeğimin ölçüsü 8 haftalıktı ama kesesi küçüktü altı haftalıktı
Maleaef düsükle sonuçlandı bebeğimin kalbi durdu keseye sığamıyor kese küçük olduğu için suyu yetersiz geliyor.geçmiş olsun inş seninki düşmez

Mrb suan seninle ayni durumdayim bebegim 8 haftalik ama kese 6 haftalik senin sonucu ne oldu keeen gelistimi ????

Merhaba bende ayni durumu yaşadım ve 3 gün once bebeğimi kaybettim. Doktor 7 haftalik demisti kalbini gormus ancak dinlememistik kucuk oldugu icin. Sonra baska bir doktora gittim 5 haftalik dedi zaten o haftada kalbi durdu ve dusuk yaptım. Cok üzgünüm ins sen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın duaların seninle

Back
X