Gebelik kesesi aşağıda olan varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1991
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
7 Haftalık gebeyim. Doktor kesemin aşağıda olduğunu düşük riski olduğunu söyledi.Aynı durumu yaşayan varmı ?

Bu konu aslında önemli. Bende geçen kontrolumde sordum ve benimkinin yukarda olduğunu söyledi. Plasenta/kese aşağıda olması düşük riski başta olmak üzere, sık kanamaya neden olan bir durum.

canım bende adet günümde sanki hasta olmuşum gibi kanamam oluyodu.ben adet oldum sanıyodum 15 20 gün kanamam devam etti.sonra doktora gittim 6 haftalık hamilesin ama düşük tehliken var dedi.7 haftada tekrar gittim bu sefer kalp atışlarını duyduk.şu an ilaç kullanıyorum 2 kerede iğne vuruldum.allaha şükür kanamam durdu ama risk hala devam ediyor.sabırla bekliyorum..

7 Haftalık gebeyim. Doktor kesemin aşağıda olduğunu düşük riski olduğunu söyledi.Aynı durumu yaşayan varmı ?
bende yaşadım aynı durumu doktor progestan verdi ve bana 5 dk ayaktaysan 10 dk uzan dedi 12 haftadan sonra düşük riskini atlattım

bende ilk kızımda aynı durumdaydım.crinone jel ve hareketsizlikle atlattım bi çok şeyi.kanamam 9 ay boyunca devam etti beni.şükür kızımda 38+3de sezeryanla dünyaya geldi.

ben de 7 haftalıkhamileyim ve kesem aşagıdaymış maalesef.

prgestan verdi doktor.takip etcez bakalım dedi sadece..
kanamam yok cok sukur..
kalp atışını da duyduk..
Allah saglıkla kucaklamayı nasip etsin hepimizinkini..

Bende aynı durumdayım 6. haftayı doldurduk, iki kere iki farklı dra muayene oldum ikisi de kese aşağıda düşük riski var kese etrafında kanama alanı var dediler. Bu durumları yaşayıp sağlıklı gebelikten sonra bebeğini kucağına alanlar yazarlarsa sevinirim..

Merhabalar 6 haftalık hamileyim, bu ikinci hamileliğim ve ilk hamileliğimde de düşük yaptım. Dün doktora gittik ve kesemin aşağıda olduğunu, ilerisi için birşey söyleyemediğini, bol su içmemi ve dinlenmemi söyledi. Proluton iğne ve progestan kapsül verdi. 10 gün sonra kontrole çağırdı, kalp atışlarını duymamız lazım dedi. Kanamam yok fakat iki gündür kahverengi akıntım var. İlk gebeliğimde yaşağım şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum, Allahım hiç kimseyede yaşatmasın, eski bir konu olduğu için sizlere danışmak istedim sonuçlarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhabalar 6 haftalık hamileyim, bu ikinci hamileliğim ve ilk hamileliğimde de düşük yaptım. Dün doktora gittik ve kesemin aşağıda olduğunu, ilerisi için birşey söyleyemediğini, bol su içmemi ve dinlenmemi söyledi. Proluton iğne ve progestan kapsül verdi. 10 gün sonra kontrole çağırdı, kalp atışlarını duymamız lazım dedi. Kanamam yok fakat iki gündür kahverengi akıntım var. İlk gebeliğimde yaşağım şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum, Allahım hiç kimseyede yaşatmasın, eski bir konu olduğu için sizlere danışmak istedim sonuçlarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba yıllar geçmiş hatırlatıyorum sizi üzüyorum belki ama aynı durum bende de var dünden beri helak oldum aglamaktan ne yapmam gerekiyor doktor rapor vermedi çalışıyorum aileme hamileyim demedim daha çünkü bu 4. Olacak hamile olup kaybedişim kendimi çaresiz hissediyorum .

Back
X