Gebelik kesesi çok köşede

aygunes63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
79
54
18
Arkadaşlar benim başımdan iki kimyasal ve 9 ay önce de kornual gebelik geçti fakat o zman ki kornual gebelikte kesem tam rahmin boynuzlarındaydı ve laporoskopi oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve bütün ümitlerim tekrar yıkıldı ilk gittiğim doktor yine kornual gebelik teşhisi koydu ben emin olmak için perinotoloğ gittim o da kornual alanda olmadığını fakat kesenin rahmin köşesine yerleştiğini riskli bir gebelik olduğunu ve takip etmesi gerektiğini söyledi 4 gün sonra kontrole çağırdı pazartesi kontrolüm var ben bugün yine dayanamadım ilk gittiğim doktora kontrol hakkımı kullanmak içim gittim (en son iki önce gitmiştim ) bugün bana kesenin aha da köşeye yaklaştığını kornual gebelikten emin olduğunu üniversite hastahanesine yönlendirdi fakat geçen seferkinde lekelenmem vardı bjnda ne kaşık ağrısı ne de leke problemi yaşıyorum ben yine de umutlarımı kaybetmek istemiyorum ultrason görüntümü paylaşacağım benim ki gibi kesesi köşede olup ortalayan yada tam tersi durumu yaşayan arkadaşlarım durumunuzu paylaşırsanız sevinirim beni daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum çünkü içim içimi yiyor kimseyle de paylaşmadım durumumu netleşmeden yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Eklentiler

• CC7DD8F8-1425-4298-B4EC-6B5225B80008.webp
    CC7DD8F8-1425-4298-B4EC-6B5225B80008.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 525
Bi sefer benimde kosedeydi ama sonra ortaladı ben dusük yaptim sonrasinda fakat bu sebeple degil

Bi sefer benimde kosedeydi ama sonra ortaladı ben dusük yaptim sonrasinda fakat bu sebeple degil
Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ya kusura bakma üzüntünü hatırlatmak istemem ama çok endişeliyim senin kesenin durumda bu şekilde miydi 4 gün önce gittiğimde kese çok minik ve uzaktı şimdi biraz büyüyünce biraz daha yaklaşmış siz ne kadar süre beklediniz ortalanmasını

Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ya kusura bakma üzüntünü hatırlatmak istemem ama çok endişeliyim senin kesenin durumda bu şekilde miydi 4 gün önce gittiğimde kese çok minik ve uzaktı şimdi biraz büyüyünce biraz daha yaklaşmış siz ne kadar süre beklediniz ortalanmasını
1 hafta kadar sonra biraz gerilemisti

Arkadaşlar merhaba dün doktor kontrolüm vardı beta hcg değerim 3500 çıktı keseyi gördük ama yukardaymıs kese aşağı inmesini beklememiz lazım dedi kornual gebelikten şüphelendi ve cok korkuyorum 1 hafra nasıl bekleyeceğim Bilmşyorum 4 hafta 6 günlük hamileyim kese boyutu 7,5 mm

Canım korkularını anlıyorum aynı süreci bende yaşıyorum ve bu Durumu ikinci kez yaşıyorum bol bol dua et Herşey Rabbimin elinde benim pazartesi kontrolüm vardı kesem biraz köşeden uzaklaşmış doktor şansı var dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim kese büyüdükçe aşağıya inebiliyormuş inşallah ikimizde sağlıklı nir süreç geçirip sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Canım korkularını anlıyorum aynı süreci bende yaşıyorum ve bu Durumu ikinci kez yaşıyorum bol bol dua et Herşey Rabbimin elinde benim pazartesi kontrolüm vardı kesem biraz köşeden uzaklaşmış doktor şansı var dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim kese büyüdükçe aşağıya inebiliyormuş inşallah ikimizde sağlıklı nir süreç geçirip sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Amin kuzum insallah . Sonucun he oldu senin ne dediler senin de solda mı kese?

Kuzum diğer doktorlar alalım dediler bende riskli gebelik uzmanına gittim o yerinin iyi olduğunu söyledi kalp atışlarını falan duyduk İnan her doktora da guven olmuyor

Aynenn canım bişey soracağım şuan 9 haftalık olduk dün kontrolüm vardı doktorum yine köşeye yakın olduğunu ama şansı olduğunu söyledi sadece köşeden biraz ilerleme var senin sürecin nasıl ilerledi bebek tam ortaladı mı benim ki sadece biraz uzaklaşmış doktor her hafta kontrole çağırıyor çok korkuyorum

Aynenn canım bişey soracağım şuan 9 haftalık olduk dün kontrolüm vardı doktorum yine köşeye yakın olduğunu ama şansı olduğunu söyledi sadece köşeden biraz ilerleme var senin sürecin nasıl ilerledi bebek tam ortaladı mı benim ki sadece biraz uzaklaşmış doktor her hafta kontrole çağırıyor çok korkuyorum
Kuzum biz 7 haftalığız daha . Benim rahmim kalp şeklindeymis o yüzden biraz değişik görünüyor imus kese kornual alana yakın görünüyormuş . Ama dün perinatoloji doktoru arrık aşağı doğru buyur bence dedi . benim icinde bekleyecekler bende her hafta kontrole gidiyorum

Kuzum biz 7 haftalığız daha . Benim rahmim kalp şeklindeymis o yüzden biraz değişik görünüyor imus kese kornual alana yakın görünüyormuş . Ama dün perinatoloji doktoru arrık aşağı doğru buyur bence dedi . benim icinde bekleyecekler bende her hafta kontrole gidiyorum
Ultrason fotoğrafını paylaşsana bir

Back
X