Arkadaşlar benim başımdan iki kimyasal ve 9 ay önce de kornual gebelik geçti fakat o zman ki kornual gebelikte kesem tam rahmin boynuzlarındaydı ve laporoskopi oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve bütün ümitlerim tekrar yıkıldı ilk gittiğim doktor yine kornual gebelik teşhisi koydu ben emin olmak için perinotoloğ gittim o da kornual alanda olmadığını fakat kesenin rahmin köşesine yerleştiğini riskli bir gebelik olduğunu ve takip etmesi gerektiğini söyledi 4 gün sonra kontrole çağırdı pazartesi kontrolüm var ben bugün yine dayanamadım ilk gittiğim doktora kontrol hakkımı kullanmak içim gittim (en son iki önce gitmiştim ) bugün bana kesenin aha da köşeye yaklaştığını kornual gebelikten emin olduğunu üniversite hastahanesine yönlendirdi fakat geçen seferkinde lekelenmem vardı bjnda ne kaşık ağrısı ne de leke problemi yaşıyorum ben yine de umutlarımı kaybetmek istemiyorum ultrason görüntümü paylaşacağım benim ki gibi kesesi köşede olup ortalayan yada tam tersi durumu yaşayan arkadaşlarım durumunuzu paylaşırsanız sevinirim beni daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum çünkü içim içimi yiyor kimseyle de paylaşmadım durumumu netleşmeden yardımcı olursanız sevinirim