Çok teşekkür ederim Allah razı olsunKonunuz üste çıksın diye yazıyorum çok geçmiş olsun. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz.
Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ya kusura bakma üzüntünü hatırlatmak istemem ama çok endişeliyim senin kesenin durumda bu şekilde miydi 4 gün önce gittiğimde kese çok minik ve uzaktı şimdi biraz büyüyünce biraz daha yaklaşmış siz ne kadar süre beklediniz ortalanmasınıBi sefer benimde kosedeydi ama sonra ortaladı ben dusük yaptim sonrasinda fakat bu sebeple degil
1 hafta kadar sonra biraz gerilemistiÖncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ya kusura bakma üzüntünü hatırlatmak istemem ama çok endişeliyim senin kesenin durumda bu şekilde miydi 4 gün önce gittiğimde kese çok minik ve uzaktı şimdi biraz büyüyünce biraz daha yaklaşmış siz ne kadar süre beklediniz ortalanmasını
Sağol inşallah benim ki de ortalar çok korkuyorum1 hafta kadar sonra biraz gerilemisti
İnsallah saglikla alirsin kucağinaSağol inşallah benim ki de ortalar çok korkuyorum
Amin kuzum insallah . Sonucun he oldu senin ne dediler senin de solda mı kese?Canım korkularını anlıyorum aynı süreci bende yaşıyorum ve bu Durumu ikinci kez yaşıyorum bol bol dua et Herşey Rabbimin elinde benim pazartesi kontrolüm vardı kesem biraz köşeden uzaklaşmış doktor şansı var dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim kese büyüdükçe aşağıya inebiliyormuş inşallah ikimizde sağlıklı nir süreç geçirip sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Kuzum biz 7 haftalığız daha . Benim rahmim kalp şeklindeymis o yüzden biraz değişik görünüyor imus kese kornual alana yakın görünüyormuş . Ama dün perinatoloji doktoru arrık aşağı doğru buyur bence dedi . benim icinde bekleyecekler bende her hafta kontrole gidiyorumAynenn canım bişey soracağım şuan 9 haftalık olduk dün kontrolüm vardı doktorum yine köşeye yakın olduğunu ama şansı olduğunu söyledi sadece köşeden biraz ilerleme var senin sürecin nasıl ilerledi bebek tam ortaladı mı benim ki sadece biraz uzaklaşmış doktor her hafta kontrole çağırıyor çok korkuyorum
Ultrason fotoğrafını paylaşsana birKuzum biz 7 haftalığız daha . Benim rahmim kalp şeklindeymis o yüzden biraz değişik görünüyor imus kese kornual alana yakın görünüyormuş . Ama dün perinatoloji doktoru arrık aşağı doğru buyur bence dedi . benim icinde bekleyecekler bende her hafta kontrole gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?