Insallah sagol canimgeçmiş olsun bilgim yok inşallah bişi olmamıştır.
Bugun kanamamin 3. Gunu ilk gunu gordum o ici su dolu nohut kadar baloncugu kasik ve bel agrim var kanamamda devam ediyoEvet gebelik kesesi düşer canim (saglikci olarak konusuyorum)insaallah öyle değildir.. ağrı sancı oldu mu o sırada ve kanama??
Dr. Gunde 3 pedi gecmezse bisey olmaz dedi benimde gecmiyo ama kucuk ici su dolu kese gibi bisey dusurdum bugunde dr. Keseyi goremeyince iyice korktum yoksa bende yerlesme kanamasi diye kendimi teselli ediyodumGebeligini erken ogrenmişsin canim...
Gorememeleri gayet normal...
Yogun bi kanaman yoksa lekelenme olarak varsa buyuk ihtimal yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin canim...
Saglicakla kucagina alman dilegiyle ♡ :)
Canım keşke şu an hastanede bi gözetim altına alsalardi doktora da söyledin mi bunu acilden giriş yapın istersen ağrıların kasılma ve kramp seklindeyse zaten usg de kese görülmezse kanamanın da yoğunluğuna göre doktorun birşey söylemesi lazımBugun kanamamin 3. Gunu ilk gunu gordum o ici su dolu nohut kadar baloncugu kasik ve bel agrim var kanamamda devam ediyo
Haklısın kurtajdan daha iyi bu sekilde dusurmek egerki dusen oysa ama insallah o degildirgebelik kesesi çokküçük gebeliklerde hafifi karın ağrısı ve kanamayla düşebilir. ki bu şanslı olduğun anlamına gelir. kürtajdan 1000 kez iyidir. ve 2. gebelik için uzun beklemene gerek olmaz.
Baktirmadim canimAyın 30'unda değer 258'di ve 2 haftadır katlanıp katlanmadığına bakılmadı mı?
Baktirmadim canim
258 degere 15 gunluk gebelik var demisti 2 gunde bir tekrar etmem gerektigini soylemedi gec ogrendim ve yeni yaptirdimO zaman doktorun dediği gibi direkt gebelikten bahsedilmez.
Gebelik var demek için 2 günde bir ikiye katlandığını görmek gerekir.
Yarim saat sonra cikcakmis sabirsizlikla bekliyorumSonuç çıktı mı?
258 degere 15 gunluk gebelik var demisti 2 gunde bir tekrar etmem gerektigini soylemedi gec ogrendim ve yeni yaptirdim
379 çikti henuz gostermedim dr a ama cok sagliksiz258 hcg tabiki gebeliğe işaret ama önemli olan değerin katlanıp katlanmamasıdır.
İnşallah değeriniz yükselmiştir ve bir sorun yoktur.
Bize de haber verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?