Gebelik kesesi düzensizligi.....

nehirimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
56
0
36
İstanbul
Arkadaşlar slm ben 7 haftalık hamileyim doktora gittim.ikizlerin var gibi dedi.iki kese var dedi biri 7 haftalık ama kesenin biri etrafı düzensiz ve boş dedi bir hafta sonra gel.net bişi söyliycek ama ilk gittigimde de düzensiz demiştiler sonra 10 gün sonra bebek belli oldu.acaba ikinci kesedemi erken oda belli olurmu nedir.yaşayan varmı aranızda gebelik kesesi yeni gelişimde düzensiz olmazmı zaten kafam karışık...

Geçmiş olsun...Şu an 9+1 hamileyim...Bana da başta düzensiz/bozulmuş kese demişlerdi ama gelişt şükürler olsun. Birkaç gün bekledikten sonra,inşallah düzelir...

bende 6 haftalık hamileydim.kese bozulmuş deyip almışlardı.şimdi bunları okuyunca pişman oldum içim bi tuhaf oldu keşke beklesemiydim yaa.garip bi pişmanlık sardı içimi..

Genelde ikiz gebeliklerde biri daha küçük oluyor gelişimi daha geriden geliyor seninde öyle olacak sanıyorum .Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

benimde ilk te düzgün degil dediler ama ben sinirlendim 2 hafta doktora gitmedim.sonra kendi doktoruma gittim.bana ikizin var dedi.ama biri 7 haftalık bebek var diger kese de boş dedi.etrafıda düzgün degil dedi.bir hafta sonra tekrar gitcem neyse merve senin için hayırlısı öyleymiş demekki.hayırlısı olsun evet biri digerinden geç gelişirmiş..duymuştum...ama genede insanın kafasına takılıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…